Menu

Jimmy Carr - Terribly Funny

Västerås

Västerås Konserthus
onsdag, 21 december 2022 kl:19:30

Hemma i Storbritannien och i USA har engelske komikern Jimmy Carr kultstatus och är van att ständigt vara på turné. Av förklarliga skäl har även Carr varit tvungen att pausa turnerandet men nu är han ute på vägarna igen. I september nästa år kommer han till Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala, Västerås och Umeå med sin helt nya show ”Terribly Funny”.

Som shownamnet antyder så innehåller Jimmy Carrs nya show skämt om alla slags hemska saker. Hemska saker som kan ha påverkat dig eller människor du känner och älskar. Men det är bara skämt – det är inte de hemska sakerna. Carr anser att vara politisk korrekt på en stand up-show är som att ha krav på säkerhet och arbetsmiljö på en rodeo.

Jimmy Carr är känd för sitt omisskännliga skratt, sin mörka humor och att med uttryckslös min leverera det ena skämtet spetsigare än det andra. Han har själv sagt att han lider av skämt-Tourettes och förolämpar jämlikt:

– Jag ber aldrig om ursäkt för något av mina skämt. Jag har möjligen sagt att jag är ledsen om jag upprört någon, men det var ett skämt! Det bästa jag vet är att höra publiken skratta och sen i samma andetag dra efter andan när deras samvete säger dem att det där borde de inte ha skrattat åt.

Pressröster om ”Terribly Funny”:

– The Times –  “A comedy mastermind on fine form”
– The Telegraph – “A timely blast of toxicity from the man that wokeness forgot”
– NARC Magazine – “Carr delivers exactly what you think he’s going to; intelligent one-liners which cut close to the bone of sensitive topics”

Längd: 1 h 30 min (ingen paus)

Arrangör: Shownight

Rullstolsplats bokas genom biljettkassan på biljett@vastmanlandsmusiken.se och 021-40 36 02.
Ledsagare går gratis, men måste ha egen biljett.

Gör din kväll till en helkväll!
Välkommen till KonserthusTerrassen. I vår restaurang serverar vi vällagad mat med varsamt hanterade råvaror av hög kvalitet. Komponera din middag, allt från tilltugg till trerättersmeny.
Restaurangen öppnar 1,5-2 timmar före konsertens starttid. Exakta tider och bokningsbara datum ser ni på: https://www.konserthusterrassen.se/" target="_blank">www.konserthusterrassen.se

Obs! Köp inte biljetter på andra hands-sidor, det finns ingen garanti för att de biljetterna är äkta. Enda auktoriserade biljettdistributören för evenemang i Västerås Konserthus är Ticketmaster.

Västerås konserthus invigdes den 7 september 2002 av kung Carl XVI Gustaf. Sedan dess har konserthuset varit en stor succé. Första verksamhetsåret hade konserthuset cirka 86 000 besökare. Stora salen har 912 platser och den lilla cirka 200 platser. Västerås Konserthus kan bjuda på allt mellan lokal folkmusik till de största artisterna. Konserthusets akustik räknas som europaledande.


Konserthuset i Vasaparken byggdes på kort tid. Den 1 februari 2001 togs beslut om projektering i Västerås kommunstyrelse, 14 maj 2001 påbörjades bygget och 7 september året efter var det dags för invigning. Konserthuset är ritat av Archus Arkitekter med Johnny Pettersson som ansvarig arkitekt. Handläggande arkitekt har varit Erik Bruhn. För akustiken ansvarade Jan-Inge Gustafsson.


Konserthuset inrymmer restaurangen KonserthusTerrassen.

Datum / Tid

onsdag, 21 december 2022 kl: 19:30

Plats

Västerås, Västerås Konserthus

Karta (Google)

Typ

Musik

Kostnad

Oklart

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad