Stäng reklam
Menu

A Tribute to Aretha Franklin - Arena Varberg, Nöjeshallen

Varberg

Arena Varberg, Nöjeshallen
torsdag, 30 januari 2025 kl:19:00

A tribute to Aretha Franklin!
En konsertupplevelse med älskade hits från Aretha Franklin och Skånes stolthet, den otroliga sångerskan Frida Greens egna repertoar!
Varmt välkommen på en fantastisk konsert på Arena Varberg, Nöjeshallen torsdagen den 30 jan kl 19.00. Insläpp från kl 18.15. För matgäster öppnar dörrarna kl 17.30.
Matsugen?
Vi erbjuder mat på Arena Varberg till detta evenemang. Förbokningen stänger 27 januari kl. 14.00 Förboka mat: https://secure.tickster.com/sv/cp1vkyz0mue8w5l/products
Onumrerade platser, cirka 1h 30 min.
En konsert där musikalisk briljans, glädje, engagemang och en fantastisk låtskatt står i centrum. Dessutom är barnrättsorganisationen Erikshjälpen med på denna turné, då Frida och bandet vill att dessa konserter också ska betyda något för utsatta barn och deras familjer!
 Info om Frida Green

Frida, född och uppvuxen i Ystad, introducerades för den breda publiken när hon medverkande i TV4s Talang 2018 men många var bekanta med henned röst sedan tidigigare. Hon sjöng nämligen på Badpojkens megahit "Johnny G (The Guidetti Song)" som nu är upp 50 miljoner lyssningar på Spotify. Efter fina lovord i finalen av Talang släpte Frida debutsingeln "Beat Em Up". Låten tog sig omedelbart in på Sveriges Radio i A-rotation. Året 2021 markerade ett annat betydelsefullt steg i Fridas karriär när hon deltog i Melodifestivalen med låten "The Silence" och tog sig till andra chansen. 
Info om A Tribute to Aretha Franklin
På den här konserten kommer Frida tillsammans med sina begåvande musiker att bjuda på de allra största hitsen från Aretha Franklin, varvat med eget material. Frida varvar musiken med korta berättelser från hennes eget liv, både glädje, sorg och skratt. Det blir en mäktig konsert i nostalgin anda!
Låtar som "Respect, You make me feel (A Natural Women), Think och I Say a Little Prayer" kommer ni få uppleva på ett helt magiskt sätt med en av Sveriges bästa sångerskor!

30kr serv.avg/biljett (Nortic.se)
Handikapplats?
Ledsagaren behöver ingen biljett, den som behöver handikapplats köper en biljett till sig själv och efteråt skickar ett mail till info@northeventab.com.

Konserten arrangeras av barnrättsorganisationen Erikshjälpen och Northevent AB.

Datum / Tid

torsdag, 30 januari 2025 kl: 19:00

Plats

Varberg, Arena Varberg, Nöjeshallen

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

195kr - 230kr

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad