Menu

JON HENRIK FJÄLLGREN I VARBERG

Varberg

Arena Varberg, Nöjeshallen
fredag, 25 augusti 2023 kl:19:00

Upplev Jon Henrik Fjällgrens extremt hyllade konsertturné i Varberg!
Jon Henrik med sitt band bjuder in till en sprakande och trollbindande konsert med starkt budskap på Jon Henriks unika sätt. Det blir en musikalisk resa som är en hyllning till jorden och naturen vi lever i. Den traditionella jojken blandas med musik ifrån några av Jon Henriks favoritartister såsom Elvis Presley, Johnny Cash, Eva Cassidy med flera.
Efter genombrottet i Talang, tre starka bidrag i Melodifestivalen, succé i Lets Dance och Stjärnornas Stjärna, över 70 miljoner streams på Spotify har nu Jon Henrik tagit sin musik ut i hela landet där han genomfört cirka 35 hylladenspelningar under 2022 från Kiruna i norr till Lund i söder.
”Det känns otroligt härligt att få komma ut till folket i hela Sverige. För mig är naturen viktigare än någonsin och grunden till allt liv vilket jag vill hylla med denna turné. Jojken som uttrycksform kommer alltid att ligga mig närmst hjärtat men det kommer också framföras annan musik som jag gillar starkt, hälsar Jon Henrik.”
Sagts av besökare om konserten:
"Tack för en fantastisk kväll med underbar jojk och musik! Trodde det inte var möjligt att leverera på denna nivå!"
”Så otroligt glad och tacksam över att ha fått lyssna på din konsert och möta dig. En helt magisk stund tillsammans”.
”Vilken magisk kväll! Så fantastisk du är och dina underbara pojkar i bandet, vilka fantastiska röster ni har. Jag rös i hela kroppen, jag hade kunnat sitta där och lyssna på er hela natten.”
”Helt magiskt, trollbindande och en otrolig upplevelse! Tack för att du delade med dig av skapelserna/ideerna till dom vackra jojkarna och låtarna.”
“HELT M A G I S K T! Tack för en helt underbar upplevelse! En konsert som gick rakt in i hjärtat & ända in i själen”.
”Tack för bedårande konsert. Taket lyfte verkligen! Vilket gung! Magiskt! Alla Super Nöjda!”
”Helt fantastisk konsert önskar att alla skulle gå och se den , den berör och är otroligt fin , duktiga musiker och härligt sväng svårt sitta still och ibland rörd till tårar. TACK!”
”Jag är såå tacksam för allt vi fick uppleva denna kväll. Helt fantastisk musik och din magiska jojk och berättelser ur ditt liv som går rakt in i hjärtat. Och vilken gemenskap och kärlek i alla som var där. När vi alla befinner oss på fjället och låter vinden sprida våra tankar och kärlek, så flyger plötsligt en stor nattfjäril runt i salongen och slutar sin färd upp på balkongen samtidigt som låten tonar ut. Naturen och kanske örnarna manifesterade sig i en fjäril i Skåne. Denna kväll tog mig tillbaka på banan i mitt livs resa, och din jojk ska definitivt få bidra med energi och kärlek på mina yogaklasser i höst, och när jag själv behöver det.”
"Helt magisk kväll där jojken gick rakt in i hjärtat."
"Vilken fantastisk upplevelse vi fick vi som var på plats. Du och bandet berörde alla sinnen, så till alla som har möjlighet, ta chansen NU! Tack för en magisk kväll!"
"Helt golvad, aldrig tidigare sett så många berörda människor i publiken efter en konsert! WOW - Vilken konsert!"
På plats i foajen finns experter från Aarja Health som är tillverkare av högkvalitativa vitaminer och mineraler. Aarja betyder energi på samiska och något de tillsammans med Jon Henrik vill ge till alla besökare under denna konsert. Läs mer på Aarjahealth.se och Jonhenrik.com.

Datum / Tid

fredag, 25 augusti 2023 kl: 19:00

Plats

Varberg, Arena Varberg, Nöjeshallen

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

495

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad