Menu

Vocals by Locals - Jenny Almsenius & Anna Vild

Varberg

Arena Varberg,Nöjeshallen
fredag, 14 oktober 2022 kl:19:00

Vocals by Locals är Varbergs klubb för livemusik
Plats: Nöjeshallen, Arena Varberg
Hur: Två band per kväll, bar by Societén.
När: Se alla datum på arenavarberg.se
Biljetter: Köp säsongskort och/eller per gig här på tickster
Pris: 200 kr per gig eller alla gig under året (säsongskort) för 300 kr
Läs mer om klubben och alla klubbdatum här
JENNY ALMSENIUS Sångerskan, låtskriverskan och munspelerskan Jenny Almsenius har turnerat flitigt i Sverige och Norge de senaste åren och sjungit sig in i publikens hjärtan. Hon hyllas för sin varma röst, sina personliga låtar och förmågan att trollbinda en publik. Jennys musik; en slags blandning av pop, visa och blues på svenska, har hörts på alltifrån festivaler och klubbar till bluesdanser och skolor. Uppvuxen i Varberg, med kreativiteten som en röd tråd, började Jenny tidigt ägna sig åt sång, teater, måleri och låtskrivande. Efter estetiska programmet i Varberg utbildade hon sig hos den legendariske sångpedagogen Torsten Föllinger i Stockholm och på Nordiska Visskolan i Kungälv.
ANNA VILD
Den nordiska mystiken och lockropet kulning i kombination med etnologiska studier vid Uppsala universitet, leder den före detta musikalartisten och luftakrobaten Anna Vild längs musikaliska trådar mellan igår och idag. Något som resulterat i såväl jazzmusik, folkvisa och blues som i elektroniska ljudlandskap och poesistigar.
Anna är utbildad på Musikhögskolan och har sedan starten som soloartist släppt fyra EP:s och två fullängdsalbum under eget namn. Hon har turnerat på flera håll i Sverige och släppt tio vackra musikvideos för Youtube och sociala medier. Hon har erhållit två arbetsstipendier från Konstnärsnämnden och är just nu aktuell som kompositör och poet för Historiska museets föreställningen TRE ÖDE i Stockholm.

Datum / Tid

fredag, 14 oktober 2022 kl: 19:00

Plats

Varberg, Arena Varberg,Nöjeshallen

Karta (Google)

Typ

Musik

Kostnad

200kr - 300

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad