Menu

Kalejdo-dans

Varberg

Kulturhuset Komedianten
torsdag, 8 oktober 2020 kl:11:30

Dans


En kalejdoskopisk lek mellan rörelse, musik, ord och rörliga bilder.


Här möts den erfarna solisten, den unge mannen och den äldre skådespelaren i ett varmt och humoristiskt universum. Som i ett kalejdoskop krockar deras världar med varandra, över nations- och generationsgränser, det hyllade och det glömda, genom vardag och fascinerande besatthet. I en lustfylld och allvarlig lek bjuds publiken in till ett dansande äventyr med ena foten i den halländska myllan.


Den mångsidiga scenkonstnären Nathalie Ruiz har i många år dansat med Cullbergbaletten, varit konstnärlig ledare för Regionteater Västs dansscen och den egna ensemblen Co. Alba. Nathalie har erhållit Carina Ari-medaljen, hedersmedaljen av staden La Garde i Frankrike, Hylte kommuns kulturpris, Region Halland kulturpris och blivit nominerad till bästa dansare i Europa.


Numera är hon konstnärlig chef för Artome – med kultur som växtkraft, projektledare för Rendez-Vous! – för ett rikare kulturliv på små orter och ledare för dansverksamheten Moving Torup – en dans för alla! Hon framträder, koreograferar, leder workshops och föreläser i Sverige och internationellt.


Medverkande
Petter Heldt
Nathalie Ruiz
Michael Tang Markusson
Konstnärligt team
Av: Nathalie Ruiz
Producent
Teater Halland

Datum / Tid

torsdag, 8 oktober 2020 kl: 11:30

Plats

Varberg, Kulturhuset Komedianten

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

195

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad