Många evenemang som listas här har med tanke på rådande läge ställts in!
Kontrollera alltid med arrangör om hur det ser ut med ditt evenemang!

World Mental Health Day - Psykisk ohälsa, Beroende

Varbergs TeaterDetta evenemang har redan varit! Kommentera gärna nedan om du var där! Det hjälper arrangörer med samma evenemang i framtiden!

Temat för året är suicidprevention och NSPH/Hjärnkoll Halland har i samarbete med Studieförbundet Vuxenskolan och Region Halland valt att uppmärksamma dagen med en eftermiddag fylld av föreläsningar på temat psykisk ohälsa, beroende och suicidprevention. Då Hjärnkoll i år fyller 10 år så passas det även på att fira detta med mingel, underhållning och buffé. För att nyansera begreppet samsjuklighet har det valts att fokusera på två kvinnliga ambassadörer som föreläser om psykisk ohälsa, beroende och suicid utifrån egen erfarenhet.


Föreläser gör:
Hjärnkollsambassadör Lora Holmgren Hegeland föreläser på ett gripande sätt om missbruk, psykos och suicid utifrån egen erfarenhet.
Hans Ackerot, leg. läkare och specialist i psykiatri föreläser om samsjuklighet psykisk ohälsa/beroende.
Malin Emanuelsdotter, Hjärnkollsambassadör och sjuksköterska, föreläser engagerande om psykisk ohälsa, beroende och suicid utifrån egen erfarenhet.
Charlotte Sommar, leg. psykolog, föreläser om suicidprevention i Halland, om den suicidala processen och om vad man kan göra för att förebygga självmord.
Avslutande paneldebatt med inbjudna politiker.

Visa hela beskrivningen

Datum / Tid

2019-10-10 12:00


Plats/Lokal:

Adress:Fler tillfällen: