Menu

a la Varberg

Varberg

Varbergs Teater
onsdag, 29 april 2020 kl:16:15

a la Varberg - en inspirationsföreställning byggd på möjligheter, samarbete och drömmar.


Vill du ha en inspirerande energiboost?
Vill du lära dig mer om nätverkande, om konceptutveckling och framgångsrika samarbeten? Vill du ha verktyg för att skapa dig ett hållbart liv? Ja, så kom med då!


Vi vill dela med oss av våra erfarenheter, berätta hur vi jobbar och vad som inspirerar oss. Vi vill möta dig och dela all klokskap tillsammans.


När, var & hur:


När: 29/4, kl 15:45, se exakt start och sluttid på respektive biljett-typ.


Var: Varbergs Teater


Du får: Inspiration, kunskap och konkreta verktyg för hur du:
- nätverkar digitalt
- utvecklar samarbeten lokalt och nationellt
- skapar koncept och upplevelser.
Dessutom får du musik, möten och verktyg som hjälper dig att skapa ett mer lustfyllt liv. Tag gärna tåget - det är en kort promenad från tågstationen. Boenden finner du här: visitvarberg.se/bo


Varma hälsningar Kristin, Marina, Lovisa, Johanna, Anna, Jennie & Lisa


Under kvällen får du möta:


Kristin Lagerqvist - content creator, influencer, samhällsentreprenör och vinterbadare som driver en av Sveriges största livsstilsbloggar Krickelins.


Marina Evertsson - concept developer och kreatör. Allt är möjligt i Marinas värld och med en unik fingertoppskänsla delar hon med sig av sin resa från dröm till verklighet - en destination mitt ute på landsbygden Strömma Farmlodge med 40 sommaranställda och dit 60 000 människor vallfärdar varje år.


Lovisa Jacobsson - business innovator, processledare och kitesurfande VD på We are Laja. Delägare i Roadtrip i Sverige och Farmers Crew som årligen gör Farmers Market - nordens skönaste Skördefestival.


Johanna Skantze, Head of Sales and Opportunities på We are Laja och en av initiativtagarna till Life of Magic. En skidåkande digital nomad som med sin familj väljer att leva på tre olika ställen; Gotland, Schweiz och Portugal.


Anna Linton, Creative Director på We are Laja, vinterbadande upplevelsedesigner, drömförverkligare & affärsutvecklare. Delägare i Roadtrip i Sverige och Farmers Crew som årligen gör Farmers Market - nordens skönaste Skördefestival.


Jennie Blomkvist, grafisk formgivare, konstnär, poet, trebarnsmor och kreatör. Ytterligare en supertalang hon har är hennes ödmjuka och hysteriskt roliga humor.


Lisa Burenius, Full time Master of Fine Arts and Crafts.


Musik: Lisa Pedersen och DJ Funk-Viol, kickass-grym DJ.


Vi reserverar oss för eventuella förändringar i programmet.
Onumrerade platser.
Läs om hur det var sist: krickelins.se/hur-gick-det/
www.hn.se/nyheter/varberg/varbergsprofilerna-vill-st%C3%A4rka-sj%C3%A4lvk%C3%A4nsla-i-h%C3%B6stm%C3%B6rkret-1.20448761?fbclid=IwAR3pyzX7X-cTOlb1SKrjqC2R12x6iWlS_a8cLLS31dkPPWpfT1fkDZrWWzQ

Datum / Tid

onsdag, 29 april 2020 kl: 16:15

Plats

Varberg, Varbergs Teater

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

595kr - 1395

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad