Menu

Krimquiz med Över Min Död Kropp

Varberg

Varbergs Teater
lördag, 15 april 2023 kl:19:00

Lördagen den 15 april 2023 bjuder succéduon Ljungdahl och Jinghede in till ÖMDK´s Krimquiz på Varbergs Teater!
Under en afton kommer Krimpoddarnas krimpodd: Över Min Döda Kropp, att bjuda på en klassisk quiz men i ny tappning. Med utgångspunkt i kriminalteknik, spaning, ond bråd död och klurig forensik kommer Anna och Lena varva bubbel, med musik och nötar att knäcka tillsammans. Det blir gåtor, kunskapskontroll och ny fakta som liveas på scenen. Ta med din mentalt spänstiga hjärna och upplev en kväll med oss! Alla i publiken deltar med en egen kryssbricka och vinnarna får givetvis fina priser! Efter quizet blir det mingel och boksignering för de som vill.
Ljungdahl och Jinghede är polisexperterna som poddar, föreläser och författar. Anna och Lena lärde känna varandra i SVT:s tv-serie Tjuv och Polis där de båda deltog som polisexperter. Sedan dess har de dragit igång flera projekt tillsammans, bland annat en av Sveriges största krimpoddar “Över min döda kropp” och en kommande kriminalroman för Norstedts.
Anna Jinghede
Rättsodontolog, kriminaltekniker, doktorand och krönikör. Anna är tandläkaren som blev rättsodontolog som blev polis och kriminaltekniker. Hennes huvudsakliga syssla är att säkra spår på brottsplatser. Som rättsodontolog bidrar hon främst med identifieringsarbetet vid katastrofer i Sverige och utomlands. Hennes doktorandarbete bedrivs vid Karolinska Institutet och är inriktat på våldet mot barn och kvinnor.
Lena Ljungdahl
Krim- och säkerhetsexpert, föreläsare, krisstödjare och mentor. Lena är förundersökningsledaren och spanaren som blev säkerhetsexpert och föreläsare. Hon föreläser och har workshops för företag och samhällsaktörer som vill utveckla sin kunskap och förmåga inom lag och rätt, brott och straff samt säkerhet och trygghet. 2020 vann hon Qnetpriset för årets kvinna inom säkerhetsbranschen.
Evenemangsinformation
18:30 Dörrar öppnas
19:00 Ljungdahl & Jinghede startar i salongen på Varbergs Teater.
19:45-20:15 Paus i Övre Teaterfoajén.
20:15-21:00 Ljungdahl & Jinghede fortsätter i salongen på Varbergs Teater.
Pris: Ordinarie 225 kr inkl. Serviceavgift.
Ledsagarbiljett hämtas ut i Kulturhuset Komediantens reception mot uppvisande av giltligt intyg.
Arrangör: Varbergs Kommun.

Datum / Tid

lördag, 15 april 2023 kl: 19:00

Plats

Varberg, Varbergs Teater

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

225

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad