Menu

Legally Blonde - The Musical

Varberg

Varbergs Teater
tisdag, 4 juli 2023 kl:19:30

Denna sommar, förbered dig på att svepas med av en energisk, färgstark och inspirerande musikal på Varbergs Teater – Legally Blonde! Baserad på den älskade filmen från 2001 med Reese Witherspoon i huvudrollen, tar denna show dig med på en härlig berg-och-dalbane resa genom Elle Woods händelserika liv, full av kärlek, mod och överraskningar.
Vi bjuder in dig till en hjärtvärmande, humoristisk och gripande föreställning där vi följer Elle Woods när hon tar sig an den prestigefyllda Harvard Law School för att vinna tillbaka sitt ex. Med hjälp av sin outtröttliga optimism, sin charm och en hel del girl power, kommer Elle att övervinna fördomar och överraska alla.
Denna sommarshow erbjuder en fantastisk uppsättning av skådespelare och sångare som kommer att förtrolla er alla. Det här är en föreställning du absolut inte vill missa!
Njut av Legally Blonde - Musikalen på Varbergs Teater, och låt dig inspireras av en historia om självständighet, kvinnlig styrka och att aldrig ge upp. Föreställningen spelas under en begränsad tid denna sommar, så boka dina biljetter nu för att säkerställa en oförglömlig kväll med musik, skratt och tårar!
Biljettförsäljningen är redan igång! Skynda dig och säkra dina platser för denna sommarens mest glittrande show på Varbergs Teater. Det här är en upplevelse du sent kommer att glömma!
Föreställningen ges på engelska!

Datum / Tid

tisdag, 4 juli 2023 kl: 19:30

Plats

Varberg, Varbergs Teater

Karta (Google)

Typ

Dans

Kostnad

200kr - 350

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad