Menu

VARGEN // LIVE 2024

Varberg

Varbergs Teater
fredag, 26 april 2024 kl:19:00

26 april intar Vargen med 5-mannaband Varbergs teater!
Vargen har de senaste åren skapat sig ett rykte för sin förmåga att genomsyra sin musik med vackra nyanser av både glädje och melankoli. Med hyllade tolkningar av Bob Dylan (på både svenska och engelska) och poeten Dan Andersson har artisten blivit ett etablerat namn på den svenska singer-songwriter-scenen. 
Det självbetitlade debutalbumet med egna låtar på engelska släpptes i november och har för närvarande  cirka 1 miljon streams på Spotify. Konsertvideon "Recordia Live", en studiosession inspelad inför publik i Studio #1 på Recordia i Varberg, släpptes i samband med albumet och de båda releaserna fick översvallande recensioner i flera av den internationella indiepressens ledande musikmagasin, såsom Earmilk, Vents, Music Crowns och The Big Takeover (se Vargen - Recensioner) 

På Varbergs teater bjuds publiken även på nya låtar från det kommande albumet "Citizen Wolf", som spelas in under våren på Recordia. Första singeln CAESAR hade release 15 mars.

Bakom artistnamnet Vargen döljer sig Reine Johansson, en halländsk skådespelare och musiker med rötter inom rock- och punkscenen. På scen och skiva backas han av medlemmar från bl.a. Isildurs Bane och Varberg Big Band: Per Bengtsson (elgitarr); Dag Hallberg (keys); Andreas Alm (akustisk gitarr); Christian Kullberg (bas) & Klas Assarsson (trummor & percussion).

Insläpp foajé (via Kulturhuset Komedianten) kl 18:30 - 
Insläpp teatersalong kl 18:50
19:00 - ca 21:15 konsert inklusive paus.
Servering i övre foajén i paus från Café Kornet.
VARGEN - LÄNKAR: Facebook - Instagram - Spotify
Recordia Live Video (YouTube)

Musik, videos, LP/CD Store, m.m: Vargen - Linktree
I samarbete med Studieförbundet Vuxenskolan Halland - sv.se/halland

Datum / Tid

fredag, 26 april 2024 kl: 19:00

Plats

Varberg, Varbergs Teater

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

100kr - 295kr

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad