Menu

Våga drömma!

Varberg

We Are Laja, Brukstorget
lördag, 15 augusti 2020 kl:09:00

Den 15 augusti 09.00-17.00 är det dags att ge syre till dina drömmar. Vi har skapat en dag för att ge dig energi, motivation och mod att följa din inspiration. För att vi vill och för att vi kan, och för att vi älskar att njuta av livets äventyr. Vi varvar rörelse med reflektion och stillhet - meditation, yoga, hälsosam mat, kloka samtal och kunskap.


Den här dagen är skapad för dig som vill utforska nya möjligheter och lära dig mer om klimakteriet - kanske går du igenom det nu eller snart, kanske lever du med någon som gör det. Vi lyssnar in vår passion, livskraft och samtalar om drömmar. Vi talar om tid och hur vi kan prioritera tiden där både familj, arbete och träning ja där hela livet får plats. Men det är också dags att föra klimakteriet på tal. Öppna upp och prata om hur det påverkar kvinnor och hur vi kan uppleva förändringen i kroppen - både fysiskt och psykiskt.


Dagen leds av Anna Linton (Entreprenör, samtalsledare och drömförverkligare, We are Laja) och Carolina Enberg (Kreatör, personlig tränare och yogalärare med “Stark genom klimakteriet-certifiering”).


Vi ses på Brukstorget kl 9.00 för en Yoga Nidra följt av ett mjukt flöde på mattan för att checka in i dagen och oss själva. Vi fortsätter med en te-stund hos KLco och samtal om det som är viktigt på riktigt. I workshop-format ges du sedan möjligheten att utforska dina drömmar och skapa i en kreativ process. Vi äter en god lunch. Vi vilar och reflekterar och lyssnar sedan in kunskap om hur kvinnan fungerar, hur klimakteriet påverkar oss och hur vi med mat och träning kan må bättre. Vi landar ner i mjuka samtal, utforskar nya möjligheter och skapar oss en plan.


När - var - hur:


När: lördag 15 aug, kl 9-17
Var: Varberg, samling hos We are Laja, Brukstorget
Hur: investering 1295 kr inkl moms per person. För detta får du en upplevelse att minnas, kunskap, workshops, yoga, en fin gåva, en anteckningsbok och penna att skapa i och lättare vegetarisk mat under dagen - fri från gluten och laktos (önskas specialkost därutöver - hör av dig till oss). Ta gärna med en egen yoga-matta och en extra filt.


Endast 15 platser så att vi kan hålla avstånd och känna oss trygga.


Vi reserverar oss för ändringar i programmet och kommer att skapa dagen efter väder. I god tid inför får du mer information om dagen och vad du ska ha med dig.


Om Carolina Enberg
Jag är en 41-årig kreatör och inspiratör med en stort intresse för kroppen i rörelse. Arbetar idag som Personlig Tränare och Yogalärare, brinner för människan och älskar att få följa med på olika resor av förändring, stora som små. Min passion har blivit mitt yrke och jag vill dela, utbilda och göra skillnad!


Om Anna Linton
Jag är en 41-åring livskonstnär, entreprenör, kallbadare och drömförverkligare. Jag älskar att drömma och lyssna på andras drömmar och inspirera människor till att hitta och göra sin grej i livet. Lika delar Business and Pleasure då mår jag som bäst. Min önskan är att inte behöva ha semester utan ha semester i magen året runt - den längtan är så stark att den vuxit till ditt livs-motto: vardagsnjutning. Att varje dag känna livet i mig.


Välkommen ska du vara!


Kontakt: anna snabel-a wearelaja punkt com- 070 390 5335

Datum / Tid

lördag, 15 augusti 2020 kl: 09:00

Plats

Varberg, We Are Laja, Brukstorget

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

1295

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad