Menu

Livsresan Gästar 4:e Teatern

Västerås

4:e teatern
torsdag, 20 februari 2020 kl:19:00

Livsresan har underrubriken En resa i ord och ton, tid och rum, och är en text- och musikföreställning som framförs som ett sammanhängande verk med en speltid om ca 60 minuter.

Kontemplation, reflektion och eftertanke är ledorden i denna föreställning, där text, dikt och musik gestaltar den resa vi alla gör genom livet. Publiken försätts bitvis i ett mediterande tillstånd när ord och toner fyller lokalen. Formen på programmet är på ett plan linjär, men samtidigt svävande och med en parallell cirkelkänsla, vilket starkt bidrar till den reflektiva sinnesstämningen.

Texterna är till största del skrivna av Dorthe Jensen Sevilla och Karin Enblom, men delvis även hämtade ur den franske författaren Philippe Delerms Den första klunken öl och andra små njutningar, som utkom 1997 med originaltiteln La première gorgée de bière et autres plaisirs minuscules.

Musiken består dels av ackompanjerande bakgrunder till texterna, men även som enskilda musikstycken utan text. Bakgrunderna är skrivna av Frans Einarsson och Karin Ullvin, medan de övriga verken är komponerade av Astor Piazzolla, Charles Gounod, J.S. Bach, Andy Statman och Heitor Villa-Lobos.

Medverkande: Frans Einarsson, Karin Ullvin, Dorthe Jensen Sevilla och Karin Enblom.

Biljetter: www.kulturbiljetter.se

Datum / Tid

torsdag, 20 februari 2020 kl: 19:00

Plats

Västerås, 4:e teatern

Karta (Google)

Typ

Teater

Kostnad

Ordinarie 120:-, Student & pensi

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad