Alla Mot Alla Livestreamad

4:e teatern


BILJETTER / MER INFORMATION


ALLA MOT ALLA LIVESTREAMAD I en sprängfylld scenkonstupplevelse där Buster Keaton, Looney Tunes, Linus på linjen och Mr Bean är inspirationskällor sjösätter vi på 4:e teatern höstens turnéföreställning för de yngsta barnen med premiär i september 2020.Vad är rättvisa? Vem har rätt till vad och varför, och vem ska bestämma det? Kan det verkligen bli helt rättvist för alla eller måste man kompromissa och hur mycket kan man kompromissa för att det ska kännas rättvist ändå och ska man verkligen kunna ändra på saker som man en gång bestämt?

Titeln Alla mot alla är inspirerad av filosofen Tomas Hobbes tänkta urtillstånd ”Allas krig mot alla”. Han tänkte sig att människan skapat lagar och regler för att inte börja slåss (och i förlängningen slå ihjäl varandra). Rättvisa skipas – menar han - i ren självbevarelsedrift, som utverkas av någon som får makten att bestämma och i gengäld verka för att skydda sina undersåtar.

”Alla mot alla” kan också kännas igen vid lekar och idrott när man ska dela in i lag och ibland beslutar sig för att köra ”Alla mot alla”!
Tillsammans med publiken undersöker vi livets små och stora orättvisor i en interaktiv föreställning som främst riktar sig till barn i 3 - 7 årsåldern. Vi vältrar oss tillsammans i stämningar och situationer, ja, med allt det tveklösa och igenkännliga som gör det ordlösa mötet universellt förståeligt.

Fria från ordets begränsningar, beger vi oss in i en skog av möjligheter där språkbarriärer är ett minne blott i ett dadaistiskt scenkonstverk som på riktigt är självklart tillgängligt för alla barn.Föreställningslängd: 45 minuter

Medverkande
Regi: Fredrik Lundqvist
Medverkande på scen: Titti Hilton, Mikaela Hagelberg, Daniel Scherp
Scenografi & kostym: Anne Hellandsjö
Ljusdesign: Sofia Öhrndalen
Ljud: Kalle Källman 
Tillverkning: Per GustavssonProduktion: 4:e teaternSå här går det till: Ni köper en biljett som vanligt. Innan föreställningen kommer ni att få en länk via email. När det närmar sig föreställningsdag och tid klickar ni på länken och kollar på föreställningen.Har ni några frågor kan ni alltid mejla oss på 4:e teatern: teatern@4e.se eller ring 021 - 142777

Visa hela beskrivningen

Datum / Tid

2021-04-10 18:00


Plats/Lokal:

Adress:Fler tillfällen:Typ av evenemang

GenreKostnad

Oklart


Kort länk hit: