Menu

Framgång- en föreställning om människors olikheter och drivkrafter

Västerås

Aros Congress Center
söndag, 9 april 2017 kl:18:30

Motivationsföreställningen Framgång
Annika R Malmberg tar grepp om det omtalade fenomenet framgång i sin rafflande föreställning med samma namn. Det är en humoristisk och träffsäker tolkning av hur olika vi kan se på livet och vilka konsekvenser det kan få när vi ska komma överens med andra och få relationer att fungera.
Föreställningen baseras på Annikas bok, Tändvätska, - om konsten att brinna utan att brinna upp, som i sin tur bygger på de fyra personlighetstyperna eldröd, skogsgrön, havsblå och solgul. Varje färg motsvarar olika egenskaper, som vi har olika stora portioner av. Att lära sig läsa av sin omgivning och anpassa sin kommunikation efter mottagaren, både i yrkes- och privatlivet, kan vara ett sätt att nå framgång. Vad händer till exempel när en eldig och resultatdriven röd person ska diskutera med en regelstyrd och principfast havsblå person?
Det är en scenshow så fullspäckad med historier, tips och verkliga exempel att du efter den här kvällen kommer att se världen med helt nya ögon.
Med fantastisk energi ger Annika dig den kunskap och de insikter som behövs för att du ska bli bättre på att ta emot kritik, identifiera dina styrkor och omfamna utmaningar.
Ta med dina kollegor, partner och vänner till en kväll där ni kommer att få tillfälle att skratta åt er själva och få bättre förståelse för era olikheter och drivkrafter.
Kom ihåg! Framgång betyder inte samma sak för dig som det gör för någon annan.

Sagt om föreställningen:

Jag var som förtrollad från början till slut...fullständigt lysande.

Imponerande tempo och upplägg - galet lärorikt, en föreställning alla borde se.

Genialt! Jag gillade även de mer stillsamma reflekterande stunderna där Annika hade publiken fastnaglad med fullt fokus på henne och hennes viktiga budskap.

Wow, vilken föreläsningsshow, Annika har verkligen tagit konceptet till en helt ny nivå.

Får team och grupper till insikt om att göra skillnad och förbättra. På riktigt. En toppenkväll!




Föreställningslängd: 90 min ( ingen paus)

Insläpp: 18:00

Arr: Mameluck


Aros Congress Center är en komplett Kongress- och konferensanläggning som är byggd för effektiva möten i alla format. Dom har över 40 olika lokaler för konferenser, kongresser och andra mötesevenemang. Alla mötesutrymmen är ljusa, välventilerade och har utmärkt akustik

Datum / Tid

söndag, 9 april 2017 kl: 18:30

Plats

Västerås, Aros Congress Center

Karta (Google)

Typ

Musik

Kostnad

320kr - 425kr

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad