Menu

A very RAW christmas

Västerås

Aros Congress Center
fredag, 15 december 2017 kl:20:00

Efter fem års helt utsålda shower i Stockholm åker nu supersuccén ”A very RAW christmas” för första gången på turné och kommer till Västerås och Aros Congress Center den 15/12!

A very RAW christmas är en två timmar lång julshow på RAW:s speciella vis. På scen står som alltid de absolut hetaste och mest intressanta kända och nya komikerna just nu. Räkna med både hyllningar och toksågningar av vår mest heliga högtid i form av briljant standup och spontana infall! Ett litet tips – om du inte gillar att bli skojad med, sätt dig långt bak. Eller förresten – på ”A very RAW christmas” går ingen säker.

Men du vill väl ha en julfest du minns? ;)

Mikael Tornving
Förutom rollen i succéfilmerna om Johan Falk har Mikael synts på TV i bland annat Parlamentet, Melodifestivalen och Playa del Sol. Han har även medverkat i musikalen Priscilla, Queen of the Desert som sattes upp på Göta Lejon 2013. Utöver detta har han även turnerat med Rhapsody in rock, sommarpratat och mycket mycket mer. En svensk komikergigant!

André Wickström
Den finlandssvenska komikern gjorde sin första stand-up show redan 1995 och har mer än 20 års erfarenhet från standupvärlden bakom sig. Har synts på TV ibland annat ”Parlamentet” och ”Solsidan”.

Messiah Hallberg
Detta året bevisade han att han är bättre på standup än att dansa cha-cha i Let’s Dance! En av Sveriges absolut vassaste komiker som just nu är aktuell med sin egen föreställning ”Den missförstådde profeten” samt andra säsongen av ”Finaste familjen” på TV4.

MC: Elina Du Rietz
Hon är både skådespelare och ståuppkomiker och har synts såväl på alla stora standupklubbar i Sverige som på TV. Just nu är hon aktuell i föreställningen ”Osvajpade diamanter.

Tider
Insläppstid: 19:30
Spellängd: ca 2h inkl paus

Biljetter
Showbiljett 370 kr + serviceavgift
Julbordstallrik + show 695 kr + serviceavgift

Julbordstallriken serveras innan föreställningen från kl. 18.30

Åldersgräns
Åldersgräns: 18 år, ok för yngre i målsmans sällskap.


Aros Congress Center är en komplett Kongress- och konferensanläggning som är byggd för effektiva möten i alla format. Dom har över 40 olika lokaler för konferenser, kongresser och andra mötesevenemang. Alla mötesutrymmen är ljusa, välventilerade och har utmärkt akustik

Datum / Tid

fredag, 15 december 2017 kl: 20:00

Plats

Västerås, Aros Congress Center

Karta (Google)

Typ

Show

Kostnad

400kr - 740kr

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad