Menu

Västerås Comedy Christmas

Västerås

Aros Congress Center
lördag, 16 december 2017 kl:18:00

OBS! Just nu endast ett fåtal julbordspaket kvar. Därför kan vi nu också glatt presentera ett alternativ: vi har släppt på ett antal showbiljetter samt att vi i samarbete med Lobbybaren Mexican har tagit fram en mexikansk tre-rätters-middag som vi kan erbjuda er att avnjuta på Plaza innan showen.
Middagspaketet kostar 369kr (inkl moms) och bokas direkt via emelie.nyman@plazavasteras.se eller 021 101032. Observera att biljetterna till showen köps separat här på Ticketmaster

Efter två utsålda år är succén Västerås roligaste julbord Comedy Christmas tillbaka! I år exklusivt den 16 december tillsammans med bland andra Kristoffer Appelquist.

Boka in julens roligaste kväll och ta med dig dina arbetskamrater, kompisgänget, nära & kära (ja, vem du vill faktiskt) och njut av Västerås absolut roligaste julbord! Först njuter ni av Aros Congress Centers härliga julbord av högsta kvalitet. Efter att ni avnjutit julbordet samt dessertbord flyttar ni er bekvämt upp till humorteatern där ni får njuta av en fullspäckad standup comedy show med en härlig blandning av kvällens inbjudna komiker. Showen är ca 2h lång inkl. paus. Bättre och roligare än så här blir det inte julen 2017! Välkomna till Västerås roligaste julbord!

Uppträder denna kväll gör Kristoffer Appelquist, Josefin Sonck, Johan Rünow, Henrik Källman & Joacim Björkvall.
Företag samt sällskap över 10 personer kan kontakta oss och boka direkt på +46703187462 eller info@vasterascomedy.se

Missa inte att boka i tid då vi förra året hade 4 slutsålda kvällar och detta år endast kör en kväll, så varför inte boka redan idag?

Komiker

Kristoffer Appelquist
En av Sveriges absolut folkkäraste komiker är äntligen tillbaka i Västerås! Han har blivit utsedd till Årets komiker på den svenska standupgalan, han har setts i Parlamentet, han har turnerat med sina föreställningar Krig, Drömmen om Amerika samt nu senast Kristoffer Appelquist är DÖD.

Josefin Sonck
Ålandskomikern som emigrerade till Sverige. Bakom hennes harmoniska fasad döljer sig en absurd, pricksäker och sylvass humor. Hon började med standup 2014 men har redan uppträtt på de flesta scener runtom i landet. Josefin skriver även humormanus för radio och frilansar som skådespelare för reklam och tv.

Henrik Källman
Onelinerkungen som har satt Vingåker på kartan. Med en avslappnad stil och smarta skämt har han gjort stor succé runtom i Sverige. Han har även vart manusförfattare till TV-produktioner som bland annat ”Hårdvinklat” på TV4.

Johan Rünow
Johan Rünow är komikern från Lund som är, enligt sig själv, “Sveriges bästa vardagsterrorist”. Hans humor är salt, analyserande och oberäknelig. På Lund Comedy Festival 2016 vann han “Grand Comedy Slam”, som är Sveriges största tävling inom stand-up comedy.

Joacim Björkvall
Inflyttad ålänning och grundare av Västerås Comedy Club! Har uppträtt på Sveriges största standupklubbar som RAW comedy club samt Norra Brunn. Han har även turnerat i Finland med Humorlandskampen samt vart supportkomiker till komiker såsom Al Pitcher, Mårten Andersson med flera. Till hösten är han även aktuell med sin egen soloföreställning ”Nationalitetskris”.

Detta ingår:
Entré, julbord & Standup Comedy Show.

(Dryck köpes direkt på plats! Garderob tillkommer.)

Plats:
Aros Congress Center

Tider:
18:00 – Insläpp för julbordsgäster, Julbordet öppnar.
20:00 - Insläpp för er som enbart löst showbiljetter
20:30 – Showstart uppe i Humorteatern (Showens längd: ca 2h inkl paus)
22:30 – Showen beräknas vara slut!

Pris:
Julbordspaket: 595:- ex moms / 650:- inkl moms

Showbiljett: 300:- ex moms / 320:- inkl moms

Åldersgräns:
18 år

Ta med dig dina arbetskamrater, kompisgänget, nära & kära och njut av Västerås absolut roligaste julbord!

www.comedychristmas.se



Aros Congress Center är en komplett Kongress- och konferensanläggning som är byggd för effektiva möten i alla format. Dom har över 40 olika lokaler för konferenser, kongresser och andra mötesevenemang. Alla mötesutrymmen är ljusa, välventilerade och har utmärkt akustik

Datum / Tid

lördag, 16 december 2017 kl: 18:00

Plats

Västerås, Aros Congress Center

Karta (Google)

Typ

Show

Kostnad

350kr - 695kr

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad