Menu

Västerås Comedy Club

Västerås

Aros Congress Center
lördag, 10 november 2018 kl:20:00

Standup i världsklass med Västerås Comedy Club!

Äntligen dags för standup med Västerås Comedy Club på Aros Congress Center igen! Vår ambition är att varje kväll erbjuda våra gäster en generös blandning av de största och hetaste namnen på standupscenen just nu samtidigt som vi introducerar nya talanger. Allt detta till en inramning av härlig musik samt god mat och dryck från restaurangen och baren.

Vill du göra detta till en helkväll? Testa då vårt all-inclusivepaket där ni avnjuter en buffé innan showen och får BRA reserverade platser! Insläpp för matgäster 18:00 (var på plats senast 18:30)

Komiker som uppträder denna kväll:

Mårten Andersson
Ni har säkert sätt honom som RAW comedy clubs grundare och ansikte utåt! Men de senaste åren har hans solokarriär inom standup verkligen tagit fart då han gjort succé med sina egna föreställningar Under Ytan och Hybris som han turnerat med i hela Sverige. Han är ständigt aktuell och denna kväll, för första gången (!), på Västerås Comedy Club!

Sandra Ilar
Hennes standup kännetecknas av aggressiv existentialism och filosofiska utsvävningar blandas med absurdistiska infall och smått surrealistiska bilder. En unik komiker man måste uppleva! Hon nominerades till Årets nykomling på Svenska standupgalan 2016 och turnerar just nu runt i Sverige med sin egen föreställning Balla Balla Balla.

Robin Berglund
Just nu gör Robin succé som komiker på Stockholms alla standupklubbar och du hör honom även i hans poddar ”Kolla svensken” och ”Mina vänner-boken”. Det var några år sedan han uppträdde hos oss i Västerås och det kommer att bli ett glatt återseende.

Eleni Dimitrelou Tångstedt
Efter en uppväxt i Grekland valde Eleni att flytta till Sverige, och det är vi glada för! Genom pinsamheter och tillkortakommanden om egna livet, kroppen, familjen och Grekland lämnar hon ut sig totalt till publiken. Som standupkomiker är Eleni energisk, tight och vass!

MC: Umit Dag
Västerås egen standupstjärna som uppträder regelbundet på svenska storklubbar såsom bland annat RAW comedy club. Han syntes nyligen på TV3 i Sveriges Modigaste och han har även turnerat runt Sverige med sin egen föreställning Umit Dag Står Upp för Sverige.

DJ ALE
Givetvis kommer ni hitta DJ Ale bakom rodret vid DJ-båset då han under kvällen kommer spela skön musik. Förbered er för en festlig helkväll!

All-Inclusive:
Till detta evenemang har du också möjlighet att köpa vårt ALL-INCLUSIVE-paket där du innan föreställningen äter säsongens middagsbuffé med 1 öl/vin samt kaffe inkluderat. Efter buffén dukats bort flyttar ni fram till era reserverade bra platser framför scenen.

Praktisk info:
Insläpp för matgäster 18:00 (var på plats senast 18:30)
Insläpp för showgäster och baren öppnar: 19:00
Showstart: 20:00
Showlängd: ca 2h inkl paus

Biljetter:
Showbiljett: 225kr + serviceavgift
All-Inclusive: 500kr + serviceavgift (showbiljett inkl. buffé samt 1 glas öl/vin + kaffe samt reserverad bra sittplats)

Övrig information:
Åldersgräns: 18 år

Aros Congress Center är en komplett Kongress- och konferensanläggning som är byggd för effektiva möten i alla format. Dom har över 40 olika lokaler för konferenser, kongresser och andra mötesevenemang. Alla mötesutrymmen är ljusa, välventilerade och har utmärkt akustik



Västerås Comedy Club
2024-04-26 20:00:00
Västerås, Steam Hotel, Grand Hall



Västerås Comedy Club
2024-04-27 20:00:00
Västerås, Steam Hotel, Grand Hall

Datum / Tid

lördag, 10 november 2018 kl: 20:00

Plats

Västerås, Aros Congress Center

Karta (Google)

Typ

Show

Kostnad

170kr - 540kr

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad