Menu

A very RAW christmas på turné med bl.a. Messiah Hallberg

Västerås

Aros Congress Center
torsdag, 6 december 2018 kl:21:00

Efter fem års helt utsålda shower i Stockholm åker nu supersuccén ”A very RAW christmas” för första gången på turné och kommer till Västerås, Aros Kongresscenter den 6/12!

A very RAW christmas är en två timmar lång julshow på RAW:s speciella vis. På scen står som alltid de absolut hetaste och mest intressanta kända och nya komikerna just nu. Räkna med både hyllningar och toksågningar av vår mest heliga högtid i form av briljant standup och spontana infall!

Ett litet tips – om du inte gillar att bli skojad med, sätt dig långt bak. Eller förresten – på ”A very RAW christmas” går ingen säker.

Men du vill väl ha en julfest du minns? ;)

På scenen denna kväll:
Babben Larsson, Messiah Hallberg, Petrina Solange och Isak Jansson.

BABBEN LARSSON
En svensk humorikon och levande legend på svenska standup scener och i TV. Efter snart 30 år (!) i branschen skulle hon kunna vara mätt och trött på all framgång men det är precis raka motsatsen! Det är 2018 och Babben är roligare, vassare och tightare än någonsin.

MESSIAH HALLBERG
En stjärna på RAW sedan många år tillbaka men nyligen också vinnare av “Årets manliga komiker” på Svenska standup galan 2017/2018. En av Sveriges absolut vassaste komiker som under hösten gjorde succé runt om i Sverige med sin första solo föreställning ”Den missförstådde profeten” samt andra säsongen av succén ”Finaste familjen” på TV4.

PETRINA SOLANGE
Stjärna både som ståuppare och som rolig programledare i P3. Både vi och RAW:s publik har älskat henne sedan hon debuterade som komiker i RAW rookie challenge. 2015 så utsågs hon mycket välförtjänt till Årets Kvinnliga Komiker på den Svenska standupgalan. Petrina har en kaxig stil och bjuder alltid på många skruvade vändningar i sina skämt men alltid med en stor glimt i ögat och ett brett leende.

JOHANNA NORDSTRÖM
Johanna har trots sina unga ålder en stor erfarenhet av radio, att stå på scen och framför kamera samt manusskrivande. 2015 körde hon stand up för första gången och nu 2018 reser folk från alla delar av Sverige till Stockholm för att se Johanna uppträda.

MC: ISAK JANSSON
Tidigare detta år var han ute med föreställningen ”Isak Jansson löser alla världens problem”. Förutom stand-up så är han programledare i Tankesmedjan i P3 och Isak jobbar även som manusförfattare och regissör och har bland annat arbetat med ”Pensionärsjävlar” (Kanal 5), och ”99 saker man måste göra innan man dör” (TV6).

Julbordstallriken serveras kl 19.30, showen startar kl 21.00.



Presentkort:
Går du i julklappstankar? Bjud en vän eller familjemedlem på ett presentkort till RAW comedy club och säkra årets roligaste julklapp redan idag!

Aros Congress Center är en komplett Kongress- och konferensanläggning som är byggd för effektiva möten i alla format. Dom har över 40 olika lokaler för konferenser, kongresser och andra mötesevenemang. Alla mötesutrymmen är ljusa, välventilerade och har utmärkt akustik

Datum / Tid

torsdag, 6 december 2018 kl: 21:00

Plats

Västerås, Aros Congress Center

Karta (Google)

Typ

Show

Kostnad

405kr - 750kr

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad