Menu

Västerås Comedy Club

Västerås

Aros Congress Center
lördag, 30 november 2019 kl:20:00

Standup av högsta klass med Västerås Comedy Club!

Bästa standupen i stan hittar ni på Västerås Comedy Club på Aros Congress Center!
Vår ambition är att varje kväll erbjuda våra gäster en generös blandning av de största och hetaste namnen på standupscenen just nu samtidigt som vi introducerar nya talanger. Allt detta till en inramning av härlig musik samt god mat och dryck från restaurangen och baren.

Vill du göra detta till en helkväll? Testa då vårt all-inclusivepaket där ni avnjuter en buffé innan showen och får BRA reserverade platser! Insläpp: 18:30 (var på plats senast 19:00)

Komiker som uppträder denna kväll:

Karsten Torebjer
Det danska mediumet som de senaste åren har gjort stor succé med sin egen serie på SVT Play. Han har även turnerat runtom i slutsålda salar i hela Sverige med sin föreställning "Karsten Torebjer - Psychic Medium". Utöver detta ligger han även bakom ett antal fruktansvärt roliga låtar på Spotify (spana till exempel in hans senaste snäpsevisor). På livescenen gör sig denna mystiska man dock som bäst!

Petrina Solange
2015 korades hon till Årets Kvinnliga Komiker på den svenska standupgalan. Sen dess har hon synts på TV i produktioner såsom Släng dig i Brunnen på SVT och Parlamentet på TV4. Hon har även hörts som programledare i P3.
Nu 2019 är hon roligare än någonsin!

Patrik Larsson
En väletablerad komiker och skådespelare som jobbat med humor i över 20 år nu. Hans humor beskrivs som varm, energisk och lite absurd men framförallt fruktansvärt rolig. Han har även under åren medverkat i stora tv-produktioner som t.ex Cirkus Möller (Tv4), Extra extra (TV3), Raw Comedy (Kanal5), Stockholm Live (SVT), Kvarteret Skatan (SVT) och mycket mer.

Ola Aurell
Med sina hysteriskt roliga sånger och unika scenpersonlighet har Ola Aurell etablerat sig både på den svenska visscenen och som sjungande stå upp-komiker. Han har kallats allt från "geni" och "den där sjuke jäveln" till "han som fört visan in i 2000-talet". Han har synts i RAW på kanal 5 och 2016 uppträdde han även inför hela Sverige i Allsång på Skansen. Förra året turnerade han och Isak Jansson med föreställningen Quick – en humorshow, som senare vann priset för Årets scen på Svenska standupgalan.

Janne Grönroos
Den finlandssvenska charmige Janne Grönroos är för de morgonpigga i Sverige känd som programledare på Aftonbladet morgon på TV3. Han har förutom det en gedigen standupkarriär bakom sig samt många år som programledare för finska Radio X3M (lite som vår P3).

Konferencier: Joacim Björkvall
Inflyttad ålänning och grundare av Västerås Comedy Club! Har uppträtt på Sveriges största standupklubbar som RAW comedy club samt Norra Brunn. Han har även turnerat i Finland med Humorlandskampen samt vart supportkomiker till komiker såsom Al Pitcher, Mårten Andersson med flera. Förra hösten turnerade han även med sin egen standupföreställning Nationalitetskris där han gjorde upp med åländska nationalitetskris en gång för alla.

DJ ALE
Givetvis kommer ni hitta DJ Ale bakom rodret vid DJ-båset då han under kvällen kommer spela skön musik.

Förbered er för en festlig helkväll!

Aros Congress Center är en komplett Kongress- och konferensanläggning som är byggd för effektiva möten i alla format. Dom har över 40 olika lokaler för konferenser, kongresser och andra mötesevenemang. Alla mötesutrymmen är ljusa, välventilerade och har utmärkt akustik



Västerås Comedy Club
2024-04-26 20:00:00
Västerås, Steam Hotel, Grand Hall



Västerås Comedy Club
2024-04-27 20:00:00
Västerås, Steam Hotel, Grand Hall

Datum / Tid

lördag, 30 november 2019 kl: 20:00

Plats

Västerås, Aros Congress Center

Karta (Google)

Typ

Musik

Kostnad

275kr

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad