kl: 20:30

Nattropolis

Bankiren Mat Musik Och BarDetta evenemang har redan varit! Kommentera gärna nedan om du var där! Det hjälper arrangörer med samma evenemang i framtiden!

I Kjell Höglunds lyriska världar ryms levande, döda, onda, goda och udda väsen vilka kastas in i äventyr såväl i det förflutna som i fjärran sagoländer. Allt i en ständig kamp för livets mening och jakten på kärlek.


NATTROPOLIS är en skräckmusikal som utspelar sig på en kyrkogård, där gravarna sträcker sig nedåt som inverterade skyskrapor i en underjordisk skyline. En dödens spegelbild av samhället ovanför. Här lever de döda livet som om inget väsentligt har hänt. Tills de drabbas av stormen före lugnet.


En historia fylld av starka känslor, hjärta och tung musik, som kretsar kring samtidsfenomen som bipolaritet, polarisering och transsexualitet.


Wille Crafoord, kreatören bakom musikalen, vägleder oss bland vargar, änglar och vampyrer i form av karaktären Grabben i Graven Under Här erbjuds allt från Holländsk Genever på Det mest dekadenta stället i stan till Lugnare vatten på Genesarets Sjö via Brustna Drömmars Boulevard. Med allsköns lösa existenser som härjar i terrängen.


Orkestern består av P-Floyd, ett av världens mest uppskattade Pink Floyd-hyllningsband. Dessutom bjuds visuellt spektakulära effekter.


Magnus Carlsson, den internationellt kände animatören med verk som bl.a Tre vännerna och Jerry, video till Radiohead och Benny Brun står bakom föreställningens filmsekvenser.

Visa hela beskrivningen

Datum / Tid

2020-03-08 20:30


Plats/Lokal:

Adress:Fler tillfällen: