Menu

Bamse På Turné

Västerås

Bombardier Arena
lördag, 14 oktober 2017 kl:14:00

BAMSE PÅ TURNÉ och världens starkaste man Välkommen att följa med på den nyskrivna familjeföreställningen ”Bamse och världens starkaste man”. Det är en underhållande föreställning som åker på Sverigeturné under hösten 2017. I ”Bamse och världens starkaste man” följer vi Vargen som får ett återfall i sina skurkaktigheter, ivrigt påhejad av den elaka Reinard Räv. Till sin hjälp har de dessutom anlitat världens starkaste man, Magnus Samuelson, som dyker upp i rollen som sig själv. Skurkarna har stulit all Bamses dunder-honung och tror därför det är fritt fram att leka rövare i Småköping. Men Bamse är inte bara världens starkaste björn, han är också världens modigaste björn! Med hjälp av sina bästa kompisar Skalman och Lille Skutt bestämmer han sig för att ta sig an skurkarna!

Bamse och världens starkaste man är en spännande berättelse om vänskap och om att ärlighet alltid varar längst. Föreställningen är skriven av Peter Magnusson och musiken är komponerad av Martin Stenmarck. Under 2016 fyllde Bamse 50 år och är fortfarande en av världens mest älskade björnar med flera dundersuccéer i bagaget, till exempel med filmen ”Bamse och Tjuvstaden” och nya ”Bamses värld” på Kolmården. Nu är Bamse aktuell igen med filmen ”Bamse och häxans dotter”.

Bamse på Turné besöker Karlstad, Malmö, Västerås, Linköping, Gävle, Halmstad, Göteborg och Jönköping. Se hela turnéplanen och läs mer på www.bamselive.se Föreställningen varar i cirka en timme och alla talar svenska. Efter föreställningen får du chans att träffa några av karaktärerna då vi anordnar en meet & greet, utan extra kostnad, i foajén. Denna pågår under en timme och vi kan i förväg inte lova att alla karaktärer är ute och minglar samtidigt.
OBS! Praktisk information Handikappanpassad plats bokas på 0771-130 150

Bombardier Arena, tidigare Västeråshallen, är en idrotts- och evenemangshall på Rocklundaområdet i Västerås.

Arenan har tre hallar med en golvyta på totalt 3 000 kvadratmeter. Den största hallen har fast läktare med en publikkapacitet på 1 800 personer. I den största hallen finns även en klättervägg.

Arenan är hemmaplan för bland annat innebandyklubben Västerås IBF och handbollsklubben VästeråsIrsta HF.

Datum / Tid

lördag, 14 oktober 2017 kl: 14:00

Plats

Västerås, Bombardier Arena

Karta (Google)

Typ

Musik

Kostnad

195 - 495

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad