Menu

Umit Dag Står Upp För Sverige

Västerås

Culturen
fredag, 18 maj 2018 kl:19:30

Efter att ha spelat sin solo föreställning Umit Dag står upp för Sverige för utsålda hus runt om i landet så har vi nu tack vare högt tryck och efterfrågan släppt upp en extra show på hemmaplan i Västerås!

Umit har senaste året programlett Karlavagnen på SR P4, medverkat i TV3s program Sveriges modigaste där han tog sig till final, släppt en bok och hunnit uppträda på de stora scenerna i landet!

Om föreställningen:
Hur ska vi lyckas integreras i Sverige när svenskar själva inte vågar vara svenskar? Hur svensk får man vara? Hur svensk ska man vara? Är svenska traditioner något för alla? Ska de bevaras eller slopas? Varför ska man inte leka tjuv & polis med invandrarbarn? Är snöbollskrig något för alla? Svar på frågorna får du i föreställningen!

I denna fartfyllda standupföreställning tar Västerås komikern Umit Dag med oss på en humoristisk resa från sin barndom och uppväxt i Sverige till dagsaktuella händelser och betraktelser. Det blir en humoristisk föreställning med vass humor som varvas med viktiga tankeställare. Umit är en svensk - syriansk ståuppkomiker som verkat inom showbiz sedan ungdomen med allt ifrån teater och radio till standup. Han har en förmåga att med sitt scenspråk och inlevelse kunna få de enklaste vardagssituationerna till komik.

Med en stor självsäkerhet på scenen och glimten i ögat tar han med publiken på sin resa genom livet och berättar hur hans vilja att integreras i Sverige ibland kunde slå fel emot familjens traditionella värderingar.

Missa nu inte chansen att se denna föreställning!

Var:
Culturen, Västerås

När:
18 Maj 2018 Insläpp: 19.00
Showtime: 19.30
Längd: 75 min Ej paus!

Arrangör:
Damar Produktion

Datum / Tid

fredag, 18 maj 2018 kl: 19:30

Plats

Västerås, Culturen

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

150kr

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad