Menu

Västerås Comedy Club

Västerås

Hörnet, Aros Congress Center
lördag, 21 oktober 2017 kl:20:00

Västeråsarnas egen standupklubb Västerås Comedy Club är tillbaka!

Det var med Västerås Comedy Club som allt startade i september 2012. Efter ca ett och ett halvt års frånvaro är nu den efterlängtade klubben tillbaka med en ny show på Aros Congress Center. Nu större och med fler komiker än någonsin! Vår ambition är att varje kväll erbjuda våra gäster en generös blandning av de största och hetaste namnen på standupscenen just nu samtidigt som vi introducerar nya talanger. Allt detta till en inramning av härlig musik från vår live-DJ samt god mat och dryck från restaurangen och baren.

Vill du göra detta till en helkväll? Testa då vårt all-inclusivepaket där ni avnjuter en buffé innan showen och får BRA reserverade platser!

Komiker som uppträder denna kväll:

Carl Stanley
Redan som 20-åring har han etablerat sig som svensk humors stora framtidslöfte. Han har utsetts till Årets nykomling på Svenska Standupgalan, gjort hundratals standup-gig, haft flera miljoner visningar för sina komiska vloggar och etablerat sig som den yngsta panelmedlemmen någonsin i TV4:s “Parlamentet”. Nu gör han också sin första soloföreställning – ”Ärligt talat”.

Marcus Berggren
Marcus hörs regelbundet på Tankesmedjan i P3 och gör Tombola Podcast tillsammans med sin komikerkollega Carl Stanley. Dessutom åker han varv efter varv i Sverige och uppträder med sin snabba absurda komik. Till hösten åker han dessutom med som supportkomiker till Carl Stanleys turné ”Ärligt talat”.

Joacim Björkvall
Inflyttad ålänning och grundare av Västerås Comedy Club! Har uppträtt på Sveriges största standupklubbar som RAW comedy club samt Norra Brunn. Han har även turnerat i Finland med Humorlandskampen samt vart supportkomiker till komiker såsom Al Pitcher, Mårten Andersson med flera. Till hösten är han även aktuell med sin egen soloföreställning ”Nationalitetskris”.

Fler komiker presenteras inom kort!


All-Inclusive:
Till detta evenemang har du också möjlighet att köpa vårt ALL-INCLUSIVE-paket där du innan föreställningen äter säsongens middagsbuffé med 1 öl/vin samt kaffe inkluderat. Efter buffén dukats bort flyttar ni fram till era reserverade bra platser framför scenen.


Praktisk info:
Insläpp för matgäster kl 18:00 (var på plats senast kl 18:30)
Insläpp för showgäster och baren öppnar kl 19:00
Showstart: kl 20:00
Showlängd: ca 2h inkl paus

Biljetter:
Showbiljett: 225kr + serviceavgift
All-Inclusive: 480kr + serviceavgift (showbiljett inkl. buffé samt 1 glas öl/vin + kaffe samt reserverad bra sittplats)

Övrig information:
Åldersgräns: 18 år


Västerås Comedy Club
2024-04-26 20:00:00
Västerås, Steam Hotel, Grand Hall



Västerås Comedy Club
2024-04-27 20:00:00
Västerås, Steam Hotel, Grand Hall

Datum / Tid

lördag, 21 oktober 2017 kl: 20:00

Plats

Västerås, Hörnet, Aros Congress Center

Karta (Google)

Typ

Show

Kostnad

250kr - 515kr

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad