Många evenemang som listas här har med tanke på rådande läge ställts in!
Kontrollera alltid med arrangör om hur det ser ut med ditt evenemang!

LaGaylia Frazier

IntimanDetta evenemang har redan varit! Kommentera gärna nedan om du var där! Det hjälper arrangörer med samma evenemang i framtiden!

LAGAYLIA SOUL UNIT

Äntligen tillbaks på soulscenen!


Efter 2 års turnerande på stora scener och arenor, bla med Håkan Hellström i Sverige, Norge, Tyskland och i New York och som populär jurymedlem i TV4’s ”Talang” i två säsonger (säsong 2 sänds jan tom. mars 2018) längtar LaGaylia tillbaks till den mer intima klubbscenen med sitt Soul Unit Band.


Hennes hjärteprojekt, LaGaylia Soul Unit, bildades 2009 med musikerna Micke Haglund på keyboards, Chris Ek, bas och Magnus Höglund på trummor. Bandet är intakt med nytillskottet Pelle Holmberg på gitarr. Anneli Axelsson håller ställningarna i kören.

Missa inte tillfället att uppleva LaGaylia Soul Unit ”getting funky & dirty”!

Och eventuellt en och annan jazzklassiker.

Visa hela beskrivningen

Datum / Tid

2018-02-24 20:00


Plats/Lokal:

Adress:Fler tillfällen:LaGaylia Frazier

LaGaylia Frazier, It's In The Stars på Spotify

It's In The Stars

It's In The Stars

LaGaylia Frazier, Nothing At All på Spotify

Nothing At All

Nothing At All

LaGaylia Frazier, Until It's Time for You to Go på Spotify

Until it's time

Until It's Time for You to Go

LaGaylia Frazier, född 16 februari 1961 i Miami, Florida, är en amerikansk-svensk sångerska som invandrade till Sverige år 2001 och har varit svensk medborgare sedan januari 2008. Hon är dotter till musikern Hal Frazier.


Hon har tävlat två gånger i Melodifestivalen; i 2004 sjöng hon It's In The Stars och blev femma i sin deltävling. 2005 sjöng hon powerballaden Nothing At All. Dock kom hon aldrig till final, men tog sig 2005 till Andra chansen och slutade där med bara 1 127 telefonröster från en finalplats (hon fick över 53 000 röster den kvällen).


Under 2008 deltog Frazier i den rumänska uttagningen till Eurovision Song Contest med låten Dr. Frankenstein och nådde finalen den 9 februari med 174 poäng..


Frazier vann Baltic Song Contest i Östersjöfestivalen i Karlshamn den 20 juli 2008 med sin egen sång Over and Over Again.


Vid en jazzkonsert med Jan Lundgrens Trio på Jazzens museum i Strömsholm fick hon mottaga 2010 års Anita O'Day-pris.


LaGaylia har medverkat i flertalet TV-program, i Stockholms jazzfestival, hon har turnerat med Putte Wickman och med Robert Wells konsertturnéer Rhapsody in Rock. LaGaylia turnerade med sitt Soul/funkband hösten 2007, våren 2008 och hösten 2009. Den 24 april 2009 tävlade hon i Så skall det låta på SVT1 tillsammans med Gabriel Forss.


Vid sidan om sina övriga engagemang samarbetar hon sedan 2010 med jazzpianisten Jan Lundgren och hans trio.