Menu

KLUBBEN - BLÅKLUBBEN Pt 1

Västerås

Nostalgii Functional Club
fredag, 19 april 2019 kl:22:30

Med två stora högtider nalkades vill vi fira musikkulturens återuppståndelse. Vi låter historien vägleda oss till hur den kommande tiden skall firas bäst. Rykten har länge berättat om en plats där man är fri att vara sig själv i total gemenskap där dansen aldrig avtar. Vi har spårat häxornas forna basgångar som leder oss dit vi alla vill. Välkomna till BLÅKLUBBEN.


Datum: Långfredagen 19/4
Plats: Bra Hak (två våningar)
Tid: 22:30 - 03:00
Inträde: 150 SEK (inkluderar garderob)
Förköp: Via Tickster)
Ålder: 18+ (öppet för allmänheten)


BLÅKLUBBEN är en speciell uppsättning utav vår klubbkväll och kommer arrangeras i två delar. Den första delen kommer ske på Långfredagen och den andra kommer ske på Valborgsmässoafton.


KLUBBEN kommer tas till nästa nivå då vi utöver den tidigare lokalen också får tillskott av en till våning då vi kommer ta över Bra Haks lokaler.


En extra våning innebär ytterligare en dimension i det ni redan uttryck så mycket kärlek till. Självklart blir det ett till dansgolv och ytterligare överraskningar väntar.


Musikaliskt är vi återigen tillbaka till känslan av de underjordiska festerna. KLUBBEN DJs kommer i vanlig ordning sätta startskottet både på under och övervåningen. Därefter kommer undervåningen ledas utav RNGSTRMs urval av djupa house toner, mörka beats och bangers. Därefter går ljudvågorna över till Rojin Kolancs dynamiska set av deep house & tech house i minimal elegans. Vem eller vilka som spelar på övervåningen låter vi vara en överraskning än så länge.


Som vanligt kommer det även gå att köpa inträde direkt på plats för de som inte hann säkra sina platser.


Trots att vi har nu har möjligheten att ta in fler klubbare så är vi säkra på att det kommer bli fullt snabbt. Rensa kalendern och gör er redo på BLÅKLUBBEN PT 1 & 2.

Datum / Tid

fredag, 19 april 2019 kl: 22:30

Plats

Västerås, Nostalgii Functional Club

Karta (Google)

Typ

Klubb

Kostnad

150

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad