Menu

KLUBBEN - BLÅKLUBBEN Pt 2

Västerås

Nostalgii Functional Club
tisdag, 30 april 2019 kl:22:30

BLÅKLUBBEN PT 2


Efter dundersuccén med BLÅKLUBBEN Pt 1 känns det väldigt roligt att så snabbt kunna bjuda in er alla till part 2.


Datum: Valborgsmässoafton - Tisdag 30/4
Plats: Bra Hak & Nostalgii (två våningar)
Tid: 22:30 - 03:00
Inträde: 140 SEK förköp, i dörren 160 SEK
Förköp via Tickster: bitly/2XzMd5C
Ålder: 18+
DJs: Gustav Bernhardsson. 1403, K. Peturs


BLÅKLUBBEN PT 2 är vår andra och sista kväll i specialuppsättningen utav KLUBBEN. Precis som förra gången kör vi på med två våningar, då vi utöver Nostalgiis lokal även kommer ta över Bra Hak.


Vi vet hur mycket ni älskar hip-hop, och ni borde veta hur mycket vi älskar hip-hop. Därför är vi super glada över att låta övervåningen tas styras helt och hållet utav den pinfärska duon 1403. De har lovat oss en riktig resa genom all tänkbar hip-hop, men även sitter på en hel del ess och garanterat VIBES.


Efter en lätt uppvärmning på undervåningen kommer Gustav Bernhardsson servera oss guldkorn och hemliga techno-vapen kvällen till ära. Räkna med att det blir mörkt och dödstungt. Vi är stolta över att kunna avsluta kvällen med den lokala legenden K. Peturs vars DJ-set grundar sig i house men naturligt flyter ut till allt som svänger. Det här kommer inte vara okej att missa.


Förköpsbiljetter finns i begränsat antal via Tickster. Förköpet garanterar inträde och företräde i kön. Hittills har förköpsbiljetterna sålt slut varje gång, så don't sleep. Det kommer som vanligt finns möjlighet att köpa inträde på plats för dem som inte hann säkra sina förköp.

Datum / Tid

tisdag, 30 april 2019 kl: 22:30

Plats

Västerås, Nostalgii Functional Club

Karta (Google)

Typ

Klubb

Kostnad

140

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad