Menu

KLUBBEN - KLUBBIVALEN

Västerås

Nostalgii Functional Club
fredag, 28 juni 2019 kl:22:30

När de folkliga festligheterna är som bäst i stan och invånarnas energi vibrerar som starkast, då slår KLUBBEN till igen. Under två kokande dagar tar KLUBBEN över både Bra Hak & Club Nostalgii för att skapa en ljuvlig oas mitt under Cityfestivalen, välkomna till vår egna festival, KLUBBIVALEN.


Datum: 28-29 Juni
Plats: Bra Hak & Nostalgii (två våningar)
Tid: 22:30 - 03:00
Ålder: 18+
Artister/band/DJs: Presenteras löpande


Som tidigare på BLÅKLUBBEN så kommer vi att köra med två våningar. Tar man stegen upp till den första våningen bemöts en skönt avslappnad omgivning med rätt vibes. Ur högtalarna blastas det hip-hop av alla former som sätter våningen i gung. Tar man sig ner till nedervåningen så förvandlas både stämningen och omvärlden. Hjärtat pumpar i samma takt som den elektroniska musiken som har sitt hem där. En förlovad plats som också har stans bästa och mest kärleksfulla dansgolv.


Vi har mycket roligt att announcea ända fram till KLUBBIVALENs start, så se till att attenda eventet eller följ oss på våra sociala medier för att inte missa något.


Då vi kommer köra två dagar i rad så kommer det finns möjlighet att köpa ett 2-dagarspass till reducerat pris


Förköpsbiljetter garanterar inträde och finns tillgängliga redan nu i begränsad upplaga. Hittills har förköpsbiljetterna alltid tagit slut snabbt, så tveka inte om ni planerar att komma till KLUBBIVALEN.

Datum / Tid

fredag, 28 juni 2019 kl: 22:30

Plats

Västerås, Nostalgii Functional Club

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

130kr - 200

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad