Menu

HOTET, HEADONS, SATURDAY´S HEROES OCH SLAVERIET

Västerås

Paff Västerås - Bankiren
lördag, 25 april 2020 kl:20:00

SATURDAY’S HEROES


Saturdays Heroes från Finspång spelar högenergisk punkrock med influenser från alla håll och kanter. Det går att hitta Bad Religion, Rancid, NOFX och Dropkick Murphys men också Rolling Stones och AC/DC bland influenserna. Sedan 2009 har de varit aktiva, släppt tre stycken album och flertalet EPs och singlar. Under 2019 har de släppt digitala singlar under hela året och fortsätter att göra det nu under 2020.


De bildades med målet att framföra sin explosiva punkrock live på så många ställen som möjligt. Detta har inneburit att bandet har under de senaste 10 åren befunnit sig på vägarna i stora delar av europa, spelat förband åt sina favoritband och kommer göra sitt yttersta för att du ska få en så bra upplevelse som möjligt.


HOTET


Hotet spelar i sin enkelhet punk på svenska med växelsång, något som för tankarna till Masshysteri och som Mattias Alkberg antagligen hade kallat för jeansjackepunk. Sprunget ur samhällets destruktiva strukturer framför Hotet energiska låtar om livets jävlighet, måsten och sjuka ideal. Hotet finns för dig som för en stund bara vill finnas till, hytta med näven och skita i allt.


SLAVERIET


SLAVERIET är från Mariestad och bildades någon gång under 2017.
Året därefter gavs en EP ut under namnet "När röken lagt sig" på Second Class Kids Records och någon gång under första kvartalet 2020 kommer även en fullängdare.


På scen är följande:
Bjurre, Jenz, Jonsson och Loppan.


Tidigare band som medlemmarna huserat i är bla:Asta Kask,Cosa Nostra,Deny, Carpe Diem,Frost och Angelpiss.


open.spotify.com/artist/3yCXFddAsqxzxRlSbkm43L?si=mYV95hfLQKmpY7M2OwbKvg


youtu.be/5HvApHohtc8


www.facebook.com/Slaveriet/


instagram.com/slaveriet?igshid=mwgxxdtwzf9d


HEADONS


Har funnits sen 2007 å släppt ett gäng skivor genom åren!
Dom kan låta och framstå som aggressiva och förbannade när man lyssnar på deras låtar. Men när bandet står på scen är humorn deras allra främsta vapen när det gäller att bekämpa den korkade vardagsrasismen, utsugarkapitalismen och ultranationalismen som växer sig allt starkare i stora delar av världen.


Vi ska aldrig bli som dom
open.spotify.com/track/5gSspyoGUXk5d7Iz9u8v7v?si=TTVASrgpSeGzA6Ej6uEqsg

Datum / Tid

lördag, 25 april 2020 kl: 20:00

Plats

Västerås, Paff Västerås - Bankiren

Karta (Google)

Typ

Musik

Kostnad

200

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad