Högt Till Tak

SkybarDetta evenemang har redan varit! Kommentera gärna nedan om du var där! Det hjälper arrangörer med samma evenemang i framtiden!

Njut av ett skratt mitt i veckan i härliga miljöer uppe i Skybar i Skrapan.

Ta en drink i baren innan föreställningen eller varför inte lyxa till det med VIP-paketet som inkluderar en ost- och charktallrik innan föreställningen samt reserverade sittplatser framför scenen.

Denna kväll uppträder Josefin Sonck & Elin Almén med sin föreställning ”Typer”! Dessutom uppträder supportkomiker i den första akten.

Om föreställningen:
Absurd nutids-satir där udda karaktärer löser stora världsproblem på individnivå. Samma kaos men väldigt olika metoder… Möt de kåta bibliotekarierna, det ängsliga hipster-paret och sverigevännerna med kroppskomplex som alla försöker skapa en bättre värld med sång, dans och urballad propaganda.

En humorföreställning av och med Elin Almén och Josefin Sonck.

VIP-paket:
Till detta evenemang har du också möjlighet att köpa vårt VIP-paket som inkluderar en ost- och charktallrik innan föreställning samt reserverade sittplatser.

OBS! Matgäster bör vara på plats senast 18:30. Ett begränsat antal sittplatser för gäster med barplats! Först till kvarn!

Biljetter:
Barplats: 100kr + serviceavgift
VIP-paket: 250kr + serviceavgift (showbiljett inkl. ost- och charktallrik samt reserverad sittplats)

Visa hela beskrivningen

Datum / Tid

2019-11-06 19:00


Plats/Lokal:

Adress:Fler tillfällen: