Många evenemang som listas här har med tanke på rådande läge ställts in!
Kontrollera alltid med arrangör om hur det ser ut med ditt evenemang!

Högt Till Tak

SkybarDetta evenemang har redan varit! Kommentera gärna nedan om du var där! Det hjälper arrangörer med samma evenemang i framtiden!

Njut av ett skratt mitt i veckan i härliga miljöer uppe i Skybar i Skrapan.

Ta en drink i baren innan föreställningen eller varför inte lyxa till det med VIP-paketet som inkluderar en ost- och charktallrik innan föreställningen samt reserverade sittplatser framför scenen.


Denna kväll uppträder Umit Dag & Tobbe Ström med sin föreställning ”Står du här och ljuger?”. Innan föreställningen uppträder supportkomiker i den första akten.

Om föreställningen:
En föreställning där Umit Dag och Tobbe Ström genom sitt scenspråk och inlevelseförmåga försöker övertala publiken, om olika bisarra händelser de varit med om verkligen är sanna. Eller är det?

Händelserna som målas upp kan vara påhittade likväl som brutalt sanna. Här gäller det att övertyga publiken som är delaktig i allra högsta drag. En galet kul föreställning där publiken är delaktig.

VIP-paket:
Till detta evenemang har du också möjlighet att köpa vårt VIP-paket som inkluderar en ost- och charktallrik innan föreställning samt reserverade sittplatser.

OBS!
Matgäster bör vara på plats senast 18:30. Ett begränsat antal sittplatser för gäster med barplats! Först till kvarn!

Biljetter:
Barplats: 100kr + serviceavgift
VIP-paket: 250kr + serviceavgift (showbiljett inkl. ost- och charktallrik samt reserverad sittplats)

Visa hela beskrivningen

Datum / Tid

2019-09-04 19:00


Plats/Lokal:

Adress:Fler tillfällen: