Menu

Högt Till Tak

Västerås

Skybar
onsdag, 4 december 2019 kl:19:00

Njut av ett skratt mitt i veckan i härliga miljöer uppe i Skybar i Skrapan.

Ta en drink i baren innan föreställningen eller varför inte lyxa till det med VIP-paketet som inkluderar en ost- och charktallrik innan föreställningen samt reserverade sittplatser framför scenen.

Denna kväll uppträder Joacim Björkvall med sin föreställning Nationalitetskris! Detta är sista gången showen framförs i Västerås och denna kväll kommer den dessutom att spelas in. Dessutom uppträder supportkomiker i den första akten.

Om föreställningen:
Vilket lag hejar man på när man har dubbelt medborgarskap? Vilket pass väljer man när man åker på semester? Kan man egentligen vara både svenne och finne samtidigt? Vad fan är Åland för något egentligen? I sin första soloföreställning någonsin gör till slut den åländska ståuppkomikern Joacim Björkvall upp med sin egen bakgrund och sin egen nationalitetskris.

I ca en timme tar Ålands kändaste komiker (okej han är typ den enda) publiken med sig på sin egen humoristiska resa där han till slut gör upp med sin egen identitet en gång för alla och berör ämnen från allt från finlandsbåtar till konstig finsk politik. Det kommer bli mycket trams men kanske även ett vist ord (om vi har riktig tur). Detta är första gången Joacim tar klivet upp på den stora scenen och gör en egen föreställning.

Om Joacim:
Sedan starten av hans standupkarriär 2012 har Joacim uppträtt på de största svenska scenerna såsom till exempel RAW comedy club och Norra Brunn. Han har även startat och upp framgångsrikt drivit standupklubbar och evenemang såsom Västerås Comedy Club, Västerås Comedy Festival, Comedy Christmas, Sala Comedy Club, Rookie Nights, Högt till Tak & LÅL standup.

VIP-paket:
Till detta evenemang har du också möjlighet att köpa vårt VIP-paket som inkluderar en ost- och charktallrik innan föreställning samt reserverade sittplatser.

OBS!
Matgäster bör vara på plats senast 18:30. Ett begränsat antal sittplatser för gäster med barplats! Först till kvarn!

Biljetter:
Barplats: 100kr + serviceavgift
VIP-paket: 250kr + serviceavgift (showbiljett inkl. ost- och charktallrik samt reserverad sittplats)

Datum / Tid

onsdag, 4 december 2019 kl: 19:00

Plats

Västerås, Skybar

Karta (Google)

Typ

Musik

Kostnad

120kr - 275kr

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad