Många evenemang som listas här har med tanke på rådande läge ställts in!
Kontrollera alltid med arrangör om hur det ser ut med ditt evenemang!

kl: 19:00

Högt Till Tak - Therese Sandin & Pernilla Hammargren

SkybarDetta evenemang har redan varit! Kommentera gärna nedan om du var där! Det hjälper arrangörer med samma evenemang i framtiden!

Njut av ett skratt mitt i veckan i härliga miljöer uppe i Skybar i Skrapan. Ta en drink i baren innan föreställningen eller varför inte lyxa till det med VIP-paketet som inkluderar en ost- och charktallrik innan föreställningen samt reserverade sittplatser framför scenen.

Headliners denna kväll är Therese Sandin och Pernilla Hammargren! Innan dessa uppträder inbjudna supportkomiker

Therese Sandin
Therese Sandin är barnmorskan som sadlade om till komiker. Hon uppträder regelbundet på Sveriges största scener och har medverkat i nyinspelningen av ”Släng dig i brunnen” och var förkomiker till Johan Glans på hans turné ”Johan Glans World Tour of the World”. Therese var dessutom nyligen ute med sin första soloshow "Tjockis - en superviktig standupshow". Hennes stil kan beskrivas som högenergisk och charmig, stundtals politisk, aningen mörk och cynisk. Therese fungerar bra i alla sammanhang och får med den mest skeptiska publiken med sin avslappnade framtoning.

Pernilla Hammargren
Pernilla har kört standup sen 2006 och driver tillsammans med Therese den feministiska humorklubben Stand Up Yours på Södra Teatern i Stockholm sedan 2014. Stand Up Yours vann 2015 pris som Årets Formförnyare på Scenkonstgalan, arrangerad av Scenkonstguiden. 2016 var hon aktuell med sin första standupshow Dykes on Sparkbikes.

VIP-paket:
Till detta evenemang har du också möjlighet att köpa vårt VIP-paket som inkluderar en ost- och charktallrik innan föreställning samt reserverade sittplatser.

OBS!
Matgäster bör vara på plats senast 18:30. Ett begränsat antal sittplatser för gäster med barplats!
Först till kvarn!

Praktisk info:
Insläpp: 17:30 (matgäster bör vara på plats senast 18:30)
Showstart: 19:00
Showlängd: ca 2h inkl paus

Biljetter:
Barplats: 100kr + serviceavgift
VIP-paket: 250kr + serviceavgift (showbiljett inkl. ost- och charktallrik samt reserverad sittplats)

Övrig information:
Åldersgräns: 18 år

Visa hela beskrivningen

Datum / Tid

2020-05-13 19:00


Plats/Lokal:

Adress:Fler tillfällen: