Menu

Svante Randlert - DRÖMLEDARSKAP EFTER 2020

Västerås

The Steam Hotel
måndag, 19 oktober 2020 kl:12:00

Om nu omvärlden och människors behov förändrats drastiskt under den senaste tiden, vad behöver du då framöver förändra i ditt ledarskap?


Det som tagit dig hit, där du är idag, kommer kanske inte att ta dig dit du vill imorgon. Vi lever i en tid av ständig förändring och du behöver anpassa dig och ditt ledarskap till det. Låt mig bespara dig som tror att medarbetare enbart arbetar för dig som är chef, samt dig som tror att allt handlar om vem du är eller vad du redan vet. Då ska du inte köpa eller läsa denna bok. Tror du däremot på att du arbetar för dina medarbetare, samt att allt handlar om vad du gör varje dag? Då är detta rätt bok för dig.


Om du vill uträtta något stort, börja då att leda för att skapa det bästa laget. Du arbetar med människor – för andra människor. Därför är talesätten ”laget före jaget” eller ”jaget före laget” förlegade. Vill du nå framgång i ditt ledarskap imorgon, är det enligt principen ”jaget för laget” du ska arbeta. Den här boken är en praktisk handbok om vad du som ledare behöver göra samt inte göra idag, för att du och dina medarbetare ska prestera bättre tillsammans imorgon.

Datum / Tid

måndag, 19 oktober 2020 kl: 12:00

Plats

Västerås, The Steam Hotel

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

100kr - 375

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad