Menu

Gould Piano Trio

Västerås

Västerås Konserthus Lilla Salen
torsdag, 19 oktober 2017 kl:19:00

Gould Piano Trio har varit i elden internationellt de senaste 20 åren, med början i ett första pris i Melbourne International Chamber Music Competition och därefter Rising Stars på  Europas alla stor konserthus. De senaste åren har de varit myckt på Wigmore Hall i London där de har spelat in för BBC, spelat alla Dvoraks Pianotrios och kommer nästa säsong att ge en hel Beethoven-cykel. Deras skivlista innehåller inte bara de kända mästarna utan även smärre okända pärlor som de hittat i ett nära samarbete med klarinettisten Robert Plane. De har spelat in trios av Beethoven, Hummel och Dvorak, liksom Stanford och John Ireland. Förra året kom en skiva med musik av Beamish och Maxwell-Davies i en vilja att lyrta brittiska kompositörer.

De är nästa säsongs programläggare och Artistic Directors av Leeds International Chamber Season och är i höst inbjudna att spela rysk musik på revolutionsjubileet i Ryssland.

The Gould Piano Trio betår av Lucy Gould, violin, Alice Neary, violoncell, Benjamin Frith, piano och de ger ett program med musik av Rachmaninoff, Beethoven och Mark Simpson.

Arr: Västmanlandsmusiken i samarbete med Västerås Kammarmusikförening

Längd: ca 2 timmar inkl paus

Konserten ingår i kammarmusikserien. Abonnemang går att köpa på Västerås Tourist Center, 021-39 01 00.

Eventuella rabatter som inte visas på ticketmaster.se bokas genom Västerås Tourist Center.

Datum / Tid

torsdag, 19 oktober 2017 kl: 19:00

Plats

Västerås, Västerås Konserthus Lilla Salen

Karta (Google)

Typ

Musik

Kostnad

0kr - 190kr

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad