Menu

Champian Fulton Trio

Västerås

Västerås Konserthus Lilla salen
tisdag, 12 november 2019 kl:19:00

I kväll tackar vi vår gode vän danske trummisen Kristian Leth och vår egen superbasist Hans Backenroth att vi har äran att för första gången i Sverige få presentera den amerikanska pianisten och jazzsångerskan Champian Fulton. Champian har hämtat mycket av sin inspiration i att hon redan i unga år lyssnade på och tog till sig jazzsångerskor som Dinah Washington, Sarah Vaughan och Billie Holiday. Lägg till detta pianister som Bud Powell, Red Garland och Erroll Garner och vi har en absolut högklassig artist på vår scen.

Arr: Jazzens Vänner i samarbete med Västmanlandsmusiken

Längd: Ca 2 tim inkl paus

Rullstolsplatser bokas genom Ticketmasters Call Center, tel: 077-1707070. Rörelsehindrade får ta med sig en ledsagare utan kostnad.

bGör din kväll till en helkväll!/b
Välkommen till KonserthusTerrassen. I vår restaurang serverar vi vällagad mat med varsamt hanterade råvaror av hög kvalitet. Komponera din middag, allt från tilltugg till trerättersmeny.
Restaurangen öppnar 1,5-2 timmar före konsertens starttid. Exakta tider och bokningsbara datum ser ni på: a href=https://www.konserthusterrassen.se/ target=_blankwww.konserthusterrassen.se/a

Obs! Köp inte biljetter på andra hands-sidor, det finns ingen garanti för att de biljetterna är äkta. Enda auktoriserade biljettdistributören för evenemang i Västerås Konserthus är Ticketmaster.

Datum / Tid

tisdag, 12 november 2019 kl: 19:00

Plats

Västerås, Västerås Konserthus Lilla salen

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

Oklart

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad