Menu

Stephanie Trick & Paolo Alderighi

Västerås

Västerås Konserthus Lilla salen
tisdag, 3 december 2019 kl:19:00

Direkt från turné i England kommer för ännu ett efterlängtat återbesök amerikansk/italienska dubbelpianisterna Stephanie Trick och Paolo Alderighi. Under senare år har de än mer etablerat sig på de internationella jazzscenerna så det känns extra angenämt att vi lyckats knyta dem till oss och denna enda konsert i Sverige denna gång. Allt från ragtime via stride, boogie och swing till såväl Bach som Mozart. En garanterat härlig afton med den amerikanska sångboken och säkert några julanknutna melodier på repertoaren har vi att se fram emot.

Arr: Jazzens Vänner i samarbete med Västmanlandsmusiken

Längd: Ca 2 tim inkl paus

Rullstolsplatser bokas genom Ticketmasters Call Center, tel: 077-1707070. Rörelsehindrade får ta med sig en ledsagare utan kostnad.

bGör din kväll till en helkväll!/b
Välkommen till KonserthusTerrassen. I vår restaurang serverar vi vällagad mat med varsamt hanterade råvaror av hög kvalitet. Komponera din middag, allt från tilltugg till trerättersmeny.
Restaurangen öppnar 1,5-2 timmar före konsertens starttid. Exakta tider och bokningsbara datum ser ni på: a href=https://www.konserthusterrassen.se/ target=_blankwww.konserthusterrassen.se/a

Obs! Köp inte biljetter på andra hands-sidor, det finns ingen garanti för att de biljetterna är äkta. Enda auktoriserade biljettdistributören för evenemang i Västerås Konserthus är Ticketmaster.

Datum / Tid

tisdag, 3 december 2019 kl: 19:00

Plats

Västerås, Västerås Konserthus Lilla salen

Karta (Google)

Typ

Musik

Kostnad

Oklart

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad