Menu

Fabio Liberti - We Are Present

Västerås

Västerås Konserthus Lilla salen
tisdag, 19 november 2019 kl:19:00

Du kommer aldrig att se på dans likadant efter detta. I We are present kommer du som publik – men lämnar som kreatör och aktör. Koreografen Fabio Liberti vill att du blir en del i skapandet när ett verk för två dansare växer fram på scenen.

I en kombinerad interaktiv föreläsning/föreställning får du en unik upplevelse av hur den kreativa processen att göra en dansföreställningser ser ut –inifrån. Under 90 minuter tar koreografen och de två dansarna dig med på en resa genom fem faser. Du kommer själv att vara med och påverka dansarna och få en inblick i koreografens sinne, i dansarnas sätt att arbeta fram rörelser samt i hur musiken påverkar hur vi uppfattar dansen. Ingen föreställning blir den andra lik eftersom publiken i varje föreställning ombeds fatta beslut som påverkar koreografens kreativitet. Föreställningen vill belysa vikten av att leva i nuet och ta till sig den spontana, unika kreativitet och energin hos de närvarande i det exakta ögonblicket.

Arr: Västmanlandsmusiken

Längd: 90 min

Föreställningen ingår i dansserien.

Handikapplats bokas genom Västerås Tourist Center, tel: 021-39 01 00, eller Ticketmasters Call Center, tel: 077-1707070.

Eventuella rabatter som inte visas på ticketmaster.se bokas vid konserthusets biljettkassa.

Datum / Tid

tisdag, 19 november 2019 kl: 19:00

Plats

Västerås, Västerås Konserthus Lilla salen

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

Oklart

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad