Menu

Katrin Sundberg - Jag Gör Vad Fan Jag Vill

Västerås

Västerås Konserthus Lilla salen
torsdag, 24 oktober 2019 kl:19:00

JAG GÖR VAD FAN JAG VILL - En soloföreställning för kvinnor och extremt modiga män

Föreställningen ”Jag gör vad fan jag vill” är en humoristisk, naken och underfundig betraktelse av livets många skeden. Eller som Katrin Sundberg själv säger: ”En skitrolig föreställning om allt jag tänker på.”
Katrin har gjort allt mellan himmel och jord inom nöjesbranschen. På scen, på film, i TV, sittande i regissörsstolen och framför mikrofonen i radio. Bland annat. Mest folkkär blev hon som karaktären Häxan Surtant i SVT, ett program som hyllades stort och dessutom belönades med Tv-priset Kristallen. Med allt det här i bagaget är det äntligen dags för Katrin att göra det hon verkligen vill, innerst inne. Det är med andra ord hög tid för soloföreställningen ”JAG GÖR VAD FAN JAG VILL”.

Under det senaste året har Katrin producerat en mängd komiskt träffsäkra filmer i sociala media som fått en explosionsartad spridning och har mer än 10 miljoner visningar. Det var i samband med en personintervju i TV4 om det enorma gensvaret, som Katrin fick frågan om varför hon gjorde filmerna. ”Det finns inget tema. Det handlar helt enkelt om att jag gör vad van jag vill”, förklarade hon. Citatet blev klassiskt i hennes stora följarskara på Facebook och Instagram. Och idag finns det till och med en T-shirt med citatet som bärs av tusentals ”Katriners” runt om i landet. ”Nu längtar jag efter att träffa mina följare – och alla andra – analogt. Det är dags att låta dem titta djupare in i mig och min skruvade hjärna”, säger Katrin.

Föreställningen ”Jag gör vad fan jag vill” är en komisk, naken och underfundig betraktelse av livets många skeden. Den ger svar på frågor såsom varför hästar inte kan prata, hur tant-sex går till, varför kändismingel suger och när butiksbiträden förvandlas till marsvin.

Arr: Next Line Productions

Längd: 70 min (ingen paus)

Datum / Tid

torsdag, 24 oktober 2019 kl: 19:00

Plats

Västerås, Västerås Konserthus Lilla salen

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

Oklart

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad