Menu

Britten Oboe Quartet

Västerås

Västerås Konserthus Lilla salen
onsdag, 26 februari 2020 kl:19:00

Nicholas Daniel grundade the Britten Oboe Quartet tillsammans med sina kollegor och stämledare i Britten Sinfonia. De har spelat ihop i många år och tar med sig en mycket hög nivå på sitt musicerande till kvartetten, samt ett lustfyllt, varmt och expressivt spel.

Nicholas Daniels räknas som en av världens bästa oboister och har haft en enastående karriär under många år. Han har vidgat oboens repertoar genom sina många inspelningar och har beställt musik, kanske 100 stycken, för sitt instrument. Han har varit konstnärlig ledare av Leicester International Music Festival i många år, och är professor vid Trossingen Musichochschule i Tyskland liksom vid Guildhall School of Music i London.

Nicholas Daniel – oboe/engelskt horn
Jacqueline Shave – violin
Clare Finnimore – viola
Caroline Dearnley – violoncell

Längd: 2 h inkl paus

Arrangör: Västmanlandsmusiken i samarbete med Västerås Kammarmusikförening

Rullstolsplats bokas genom biljettkassan på a href=biljett@vastmanlandsmusiken.se target=_blankbiljett@vastmanlandsmusiken.se/a och 021-40 36 02.
Rörelsehindrade får ta med sig en ledsagare utan kostnad.

Obs! Köp inte biljetter på andra hands-sidor, det finns ingen garanti för att de biljetterna är äkta. Enda auktoriserade biljettdistributören för evenemang i Västerås Konserthus är Ticketmaster.

Datum / Tid

onsdag, 26 februari 2020 kl: 19:00

Plats

Västerås, Västerås Konserthus Lilla salen

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

Oklart

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad