Menu

Torleif Thedéen, Violoncell Och Maryanna Shirinyan, Piano

Västerås

Västerås Konserthus Lilla salen
onsdag, 1 april 2020 kl:19:00

Kammarmusik i intim form med två musiker i världsklass: Torleif Thedéen, violoncell och Maryanna Shirinian, piano.

Torleif Thedéen har varit professor vid Edsbergs Musikinstitut i Stockholm (KMH) och från hösten 2017 är han professor vid Norges Musikhögskola i Oslo. Han har spelat med orkestrar som London Philhamonic och Wiener Symfoniker samt som kammarmusiker framträtt i Carnegie Hall, Wigmore Hall och många andra framstående konsertlokaler.

Maryanna Shirinian är professor i piano vid Norges Musikhögskola i Oslo. Hon har spelat med Nordens alla stora orkestrar och på otaliga kammarmusikkonserter. Hon är Steinwayartist och har en lysande diskografi. Hennes senaste utgåva, Fantasi för piano och orkester av Louis Glass, som hon spelat in tillsammans med Rheinische Philharmonie Koblenz under dirigering av Daniel Raiskin tilldelades Danska Radions P2-pris 2018.

Längd: 2 h inkl paus

Arrangör: Västmanlandsmusiken i samarbete med Västerås Kammarmusikförening

Rullstolsplats bokas genom biljettkassan på a href=biljett@vastmanlandsmusiken.se target=_blankbiljett@vastmanlandsmusiken.se/a och 021-40 36 02.
Rörelsehindrade får ta med sig en ledsagare utan kostnad.

Obs! Köp inte biljetter på andra hands-sidor, det finns ingen garanti för att de biljetterna är äkta. Enda auktoriserade biljettdistributören för evenemang i Västerås Konserthus är Ticketmaster.

Datum / Tid

onsdag, 1 april 2020 kl: 19:00

Plats

Västerås, Västerås Konserthus Lilla salen

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

Oklart

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad