Menu

Second Line Jazz Band

Västerås

Västerås Konserthus Lilla salen
tisdag, 18 februari 2020 kl:19:00

En av Västeråspublikens mest uppskattade och efterfrågade publikfavoriter inom den traditionella jazzen, Second Line Jazzband, som sina unga år till trots just uppnått hela trettio år. Varje gång de spelat hos oss har de fyllt lokalen till sista plats. Denna gång med en ny bekantskap i bandet gitarristen Hampus Andersson. Bandets popularitet beror till stor del på musikernas förmåga att växla stil, repertoar och musikaliska inriktningar under en konsert. Repertoaren spänner för övrigt mellan allt från Bunk Johnson och Kid Ory till Bob Dylan via Louis Prima och Irving Berlin till gospel och blues. Allt utfört med en glädje och frenesi som går rakt in i hjärtat på all publik i salongen.

Längd: 2,5 h inkl paus

Arrangör: Jazzens Vänner i samarbete med Västmanlandsmusiken

Rullstolsplats bokas genom biljettkassan på a href=biljett@vastmanlandsmusiken.se target=_blankbiljett@vastmanlandsmusiken.se/a och 021-40 36 02.
Rörelsehindrade får ta med sig en ledsagare utan kostnad.

Obs! Köp inte biljetter på andra hands-sidor, det finns ingen garanti för att de biljetterna är äkta. Enda auktoriserade biljettdistributören för evenemang i Västerås Konserthus är Ticketmaster.

Datum / Tid

tisdag, 18 februari 2020 kl: 19:00

Plats

Västerås, Västerås Konserthus Lilla salen

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

Oklart

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad