kl: 19:00

The Hebbe Sisters & Jan Adefelt Swingtime Trio

Västerås Konserthus Lilla salenDetta evenemang har redan varit! Kommentera gärna nedan om du var där! Det hjälper arrangörer med samma evenemang i framtiden!

Välkomna till en unik kväll tillsammans med tre värmländska sjungande systrar Emelie, Josefine och Maria Hebbe från trakterna av Arvika i sällskap med Jan Adefelt Swingtime Trio. Upplev kända klassiker från bl a swingens värld: Duke Ellington, Count Basie, Ella Fitzgerald, Alice Babs och många, många fler. Det blir glädje, energi och musik av högsta klass i kombination med fartfyllda dans- och steppnummer. I Jan Adefelt Swingtime Trio har vi tre synnerligen väletablerade svenska jazzmusiker: Stefan Gustafsson piano, Jan Adefelt bas och Bengt Stark trummor, som alla tre under årens gång hörts i många olika högklassiga jazzsammanhang. The Hebbe Sisters å sin sida håller just nu på att etablera sig och sin vokalkonst såväl på de svenska som på olika europeiska jazzscener. Har särskilt uppmärksammats och blivit mäkta populära i Schweiz där de senaste åren genomfört ett flertal succéartade turnéer.  

Längd: 2,5 h inkl paus

Arrangör: Jazzens Vänner i samarbete med Västmanlandsmusiken

Rullstolsplats bokas genom biljettkassan på a href=biljett@vastmanlandsmusiken.se target=_blankbiljett@vastmanlandsmusiken.se/a och 021-40 36 02.
Rörelsehindrade får ta med sig en ledsagare utan kostnad.

Obs! Köp inte biljetter på andra hands-sidor, det finns ingen garanti för att de biljetterna är äkta. Enda auktoriserade biljettdistributören för evenemang i Västerås Konserthus är Ticketmaster.

Visa hela beskrivningen

Datum / Tid

2020-03-03 19:00


Plats/Lokal:

Adress:Fler tillfällen: