Menu

Västeråskoreografier X 2

Västerås

Västerås Konserthus Lilla salen
måndag, 3 februari 2020 kl:19:00

Unga Västeråskoreografer presenterar varsitt koreografiskt verk IUMI av Matilda Bilberg & Henna Hendry samt DUCKA! av Evelina Gustafsson & Nilla Björkman.

IUMI – Vad är autencitet? På scen? Gentemot andra människor? Är det möjligt att skapa ett okonstlat ögonblick under konstgjorda omständigheter? Vad är skillnaden mellan att vara intim och att vara privat? I verket IUMI vill Matilda Bilberg och Jenna Hendry bjuda in publiken till att observera två kroppar som upplever olika former av att vara tillsammans, deras vilja att kompromissa, deras önskan om jämlikhet och närhet.

DUCKA! – Att vara eller inte vara en ducka.
Detta är utforskandet av vilka duktiga flickor vi vill vara och lämna. Hur kan vi ifrågasätta utmattning och kommersialiserade kroppar? För vem är tillhörighet och hur ser den ut? För vem duckar vi? För vad duckar vi? Konceptet kommer från Evelina Gustafsson och Nilla Björkmans utforskande av duktig flicka. Ett ifrågasättande av duckor och osanningar som svalts. Med olika uttryck har konstnärerna kommit att gestalta vad som nu vävs samman till och presenteras som DUCKA!

Arr: Västmanlandsmusiken

Längd: 1 h 50 min inkl paus

Eventuella rabatter som inte visas på ticketmaster.se bokas genom Västerås Konserthus biljettkassa.

Rullstolsplats bokas genom biljettkassan på a href=biljett@vastmanlandsmusiken.se target=_blankbiljett@vastmanlandsmusiken.se/a och 021-40 36 02.
Rörelsehindrade får ta med sig en ledsagare utan kostnad.

Obs! Köp inte biljetter på andra hands-sidor, det finns ingen garanti för att de biljetterna är äkta. Enda auktoriserade biljettdistributören för evenemang i Västerås Konserthus är Ticketmaster.

Datum / Tid

måndag, 3 februari 2020 kl: 19:00

Plats

Västerås, Västerås Konserthus Lilla salen

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

Oklart

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad