Menu

Maurits Agnas Ensemble

Västerås

Västerås Konserthus Lilla salen
fredag, 2 oktober 2020 kl:12:15

Mauritz Agnas ensemble skapar kammarmusik med variation. I denna ensemble får vi höra hur en sällan sedd konstellation av instrument dansar i takt till musik med inspiration från barock- och jazzmusiken. På ett sömlöst och självklart sätt övergår de olika musikaliska elementen i varandra.
23-åringen Mauritz är en eftertraktad kontrabasist som turnerar mycket runt om i Europa. Uppväxt i ett musikerhem i Vallentuna började Mauritz musicera vid tidig ålder. Han har tillsammans med sina tre bröder ett band som heter Agnas Bros.
I mars 2020 släpper Mauritz sin första skiva i eget namn. En skiva med musik komponerad av Mauritz och inspelad i den mäktiga S:t Jacob kyrkan i Stockholm sommaren 2018.

Mauritz Agnas - kontrabas och komposition
Clara Guldberg Ravn -blockflöjt
Filip Graden - cello
Julia Sjöstedt - cembalo

Arr: Uruppförandeklubben i samarbete med Västmanlandsmusiken

Längd: 45 min (ingen paus)

Rullstolsplats bokas genom biljettkassan på a href=biljett@vastmanlandsmusiken.se target=_blankbiljett@vastmanlandsmusiken.se/a och 021-40 36 02.
Ledsagare går gratis, men måste ha egen biljett.

Obs! Köp inte biljetter på andra hands-sidor, det finns ingen garanti för att de biljetterna är äkta. Enda auktoriserade biljettdistributören för evenemang i Västerås Konserthus är Ticketmaster.

Datum / Tid

fredag, 2 oktober 2020 kl: 12:15

Plats

Västerås, Västerås Konserthus Lilla salen

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

Oklart

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad