Menu

En skam för Sverige 2 - Magnus Betnér och Soran Ismail EXTRAFÖREST.

Västerås

Västerås Konserthus
onsdag, 8 mars 2017 kl:19:30

En skam för Sverige 2

2013 hade Magnus Betnér och Soran Ismail premiär med En skam för Sverige. Den gemensamma turnén såldes ut över hela landet, hyllades i media och utsågs till Årets föreställning på Svenska standup-galan. Nu är de tillbaka med den fristående uppföljaren En skam för Sverige 2”.

I En skam för Sverige 2” delar två av Sveriges främsta komiker och samhällsskildrare återigen scen för att ge sin syn på samtiden. I sitt nya material dissekerar Magnus Betnér och Soran Ismail de kränkta människornas tidsålder. Duon ger sig i kast med politik, fördomar, religion, pk-ängslighet, medier, Facebook-människor och blodpudding. Dessutom gör de för första gången en gemensam mellanakt som improviseras fram varje kväll.

De vassa och satiriska samhällsbetraktelserna går som en röd tråd genom föreställningen, oavsett om de levereras av den intensiva Magnus Betnér eller den underfundiga Soran Ismail. Tillsammans skildrar de träffsäkert Sverige 2016. En skam för Sverige 2” kommer inte lämna någon oberörd.


Några oressröster om “En skam för Sverige”

Sylvasst & smart
Aftonbladet

Den är briljant. Alldeles och fullkomligt lysande faktiskt.
Upsala Nya Tidning

En stolthet för Sverige
Nerikes Allehanda


Arr: Helena Sandklef Produktion AB

Längd: ca 2 tim 20 min (inkl paus)

Västerås konserthus invigdes den 7 september 2002 av kung Carl XVI Gustaf. Sedan dess har konserthuset varit en stor succé. Första verksamhetsåret hade konserthuset cirka 86 000 besökare. Stora salen har 912 platser och den lilla cirka 200 platser. Västerås Konserthus kan bjuda på allt mellan lokal folkmusik till de största artisterna. Konserthusets akustik räknas som europaledande.


Konserthuset i Vasaparken byggdes på kort tid. Den 1 februari 2001 togs beslut om projektering i Västerås kommunstyrelse, 14 maj 2001 påbörjades bygget och 7 september året efter var det dags för invigning. Konserthuset är ritat av Archus Arkitekter med Johnny Pettersson som ansvarig arkitekt. Handläggande arkitekt har varit Erik Bruhn. För akustiken ansvarade Jan-Inge Gustafsson.


Konserthuset inrymmer restaurangen KonserthusTerrassen.

Datum / Tid

onsdag, 8 mars 2017 kl: 19:30

Plats

Västerås, Västerås Konserthus

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

480kr

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad