Menu

Johan Glans - World tour of the world

Västerås

Västerås Konserthus
torsdag, 5 oktober 2017 kl:20:00

Extraföreställningar!
Johan Glans på världsturné med standup-föreställningen World Tour of the World”

Nu återvänder den mångfaldigt prisbelönta komikern Johan Glans till standup-scenen med en ny föreställning. ”World Tour of the World” är en uppföljare till de tidigare succéerna World tour of Skåne” och World tour of Skandinavien”. Johan Glans bjuder publiken på renodlad standup i ett rasande tempo i samma anda som hans tidigare föreställningar, men med helt nyskrivet material.

Johan Glans är en av landets populäraste och mest prisbelönta komiker. Han har bland annat utsetts till Årets manliga komiker två gånger och har varit ute på flera framgångsrika standup-turnéer. 2008 åkte han ut på en World Tour of Skåne” och fem år senare var det dags för World Tour of Skandinavien”, som spelades i hela Norden och hyllades i media.

– Det är nästan fyra år sen jag var ute på turné sist och jag längtar verkligen efter att åka runt igen. Jag har så mycket jag vill prata om och det är så roligt att möta publiken. Sedan förra turnén har jag varit med i flera tv-serier och spelat musikal och så, men standup är min första och största kärlek, säger Johan Glans.

Sverigepremiär på Cirkus i Stockholm den 21 nov 2016

Mer info: www.johanglansworldtour.se

Pressröster om ”World Tour of Skandinavien”
“En fullsatt teatersalong skrattar så tårarna rinner. Oavbrutet.”
Aftonbladet, betyg 5 av 5

”Han är med all rätt Sveriges just nu populäraste komiker”
Expressen, betyg 4 av 5

“Här skrattas det dubbelvikt från första sekund”
GP, betyg 4 av 5

“folk skrattar så att de ligger dubbelvikta på de röda stolarna”
BLT, betyg 4 av 5

“Glans uppfyllde förväntningarna”
Norrköpings Tidningar, betyg 4 av 5


Arr: CS Nöje

Längd: Ca 90 min (ingen paus)

Västerås konserthus invigdes den 7 september 2002 av kung Carl XVI Gustaf. Sedan dess har konserthuset varit en stor succé. Första verksamhetsåret hade konserthuset cirka 86 000 besökare. Stora salen har 912 platser och den lilla cirka 200 platser. Västerås Konserthus kan bjuda på allt mellan lokal folkmusik till de största artisterna. Konserthusets akustik räknas som europaledande.


Konserthuset i Vasaparken byggdes på kort tid. Den 1 februari 2001 togs beslut om projektering i Västerås kommunstyrelse, 14 maj 2001 påbörjades bygget och 7 september året efter var det dags för invigning. Konserthuset är ritat av Archus Arkitekter med Johnny Pettersson som ansvarig arkitekt. Handläggande arkitekt har varit Erik Bruhn. För akustiken ansvarade Jan-Inge Gustafsson.


Konserthuset inrymmer restaurangen KonserthusTerrassen.

Datum / Tid

torsdag, 5 oktober 2017 kl: 20:00

Plats

Västerås, Västerås Konserthus

Karta (Google)

Typ

Show

Kostnad

460kr

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad