Menu

Samkväm - Slumpad underhållning med Fredrik Lindström

Västerås

Västerås Konserthus
onsdag, 26 september 2018 kl:18:00

Till dig som köpt biljetter till Fredrik Lindström 26/9

På grund av produktionstekniska skäl kommer föreställningen ”Samkväm – Slumpad underhållning med Fredrik Lindström”, tidigareläggas från kl 20:00 till kl 18:00 samma kväll.

Köpt biljett är fortfarande giltig till nya tiden. Om den nya tiden inte skulle passa er betalar vi givetvis tillbaka pengarna för biljetten inkl. serviceavgiften. Vi hoppas att förflyttningen inte medför besvär för er.

Köpt biljett återlöses (inkl serviceavgift) på Västerås Tourist Center senast 2018-09-26. För mer information gällande återlösen, kontakta Västerås Tourist Center 021-39 01 00. För dig som inte bor i Västerås och vill återköpa biljetter vänligen kontakta info@vastmanlandsmusiken.se.

Bästa hälsningar,
Kahlo, Fredrik Lindström och Västerås Konserthu

”Samkväm - Slumpad underhållning med Fredrik Lindström

Nu är komikern och språkvetaren, Fredrik Lindström, tillbaka med den nya, mångfacetterade föreställningen ”Samkväm - Slumpad underhållning med Fredrik Lindström där ingen kväll är den andra lik och där till och med temat varierar från kväll till kväll. Temat slumpas nämligen fram genom ett hjul på scen som Fredrik snurrar och ibland även tar publiken till hjälp.

– Det här är en föreställning som skippar genrebeteckningarna. Jag blandar standup, populärvetenskap, högläsning och trams. Det blir lite olika varje kväll, beroende på vilka teman som snurras fram, berättar Fredrik Lindström.

Tillsammans kommer publiken och Fredrik Lindström ha ett underhållande och intressant samkväm utan fasta ramar. Ett upplägg som tilltalar honom och som han genomfört tidigare.

– Det är lite avspänt och brukar ge en skön publikkontakt. I och med att man inte har ett manus att följa så kan man inte heller göra fel. Dessutom blir det spännande för mig också, jag vet inte riktigt vad som kommer att hända, säger Fredrik Lindström.

”Samkväm har spelats på Scalateatern i Stockholm under hösten 2017 med fortsättning på onsdagar nu i vår. Det har varit så uppskattat så att Fredrik vill ge sig ut i Sverige och ha samkväm i fler svenska städer. Bl.a. får Göteborg, Linköping, Västerås, Örebro, Lund och Gävle besök av Fredrik under hösten.

Arr: Kahlo

Längd: Ca 90 min utan paus

Handikapplats bokas genom Västerås Tourist Center på 021-39 01 00.
Rörelsehindrade får ta med sig en ledsagare utan kostnad.


Västerås konserthus invigdes den 7 september 2002 av kung Carl XVI Gustaf. Sedan dess har konserthuset varit en stor succé. Första verksamhetsåret hade konserthuset cirka 86 000 besökare. Stora salen har 912 platser och den lilla cirka 200 platser. Västerås Konserthus kan bjuda på allt mellan lokal folkmusik till de största artisterna. Konserthusets akustik räknas som europaledande.


Konserthuset i Vasaparken byggdes på kort tid. Den 1 februari 2001 togs beslut om projektering i Västerås kommunstyrelse, 14 maj 2001 påbörjades bygget och 7 september året efter var det dags för invigning. Konserthuset är ritat av Archus Arkitekter med Johnny Pettersson som ansvarig arkitekt. Handläggande arkitekt har varit Erik Bruhn. För akustiken ansvarade Jan-Inge Gustafsson.


Konserthuset inrymmer restaurangen KonserthusTerrassen.

Datum / Tid

onsdag, 26 september 2018 kl: 18:00

Plats

Västerås, Västerås Konserthus

Karta (Google)

Typ

Show

Kostnad

375kr

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad