Menu

Raw På Turné Västerås

Västerås

Västerås Konserthus
fredag, 18 september 2020 kl:21:00

bKvällens komiker:

Özz Nujen/b
En av Sveriges mest omtyckta komiker som i år firar femton år på standupscenerna! Efter att ha gjort stor succé med shower som Dålig stämning, Sveriges historia och nu senast Världens historia är han tillbaka hos oss, roligare än någonsin!

bMessiah Hallberg/b
En stjärna på RAW sedan många år tillbaka men också vinnare av Årets manliga komiker på Svenska standupgalan 2017/2018. En av Sveriges absolut vassaste komiker som gör succé runt om i Sverige med sin soloföreställning ”Scener ur ett äktenskap” samt Parlamentet och ”Finaste familjen” på TV4.

bMårten Andersson/b
Flerfaldigt prisbelönad som Årets komiker (Magazine Café), Årets nykomling på svenska standupgalan, Grammisnominerad för Dr Alban i Pippirull, Årets MC 2017 med mera som de senaste åren har gjort succé med sina kritikerrosade soloturnéer ”Under ytan”, ”Hybris” och 20 år på scen. Våren 2017 åkte Mårten till New York under en månad och uppträdde. Han krönte månaden med att vinna en talangtävling på Greenwhich Village Comedy Club. Just nu aktuell med nya RAW comedy podden och ständigt aktuell med egna klubben RAW.

bPetrina Solange/b
Stjärna både som ståuppare och som rolig programledare i P3. Både vi och RAW:s publik har älskat henne sedan hon debuterade som komiker i RAW rookie challenge.
2019 så utsågs hon mycket välförtjänt till Årets Kvinnliga Komiker på den Svenska standupgalan.
Petrina har en kaxig stil och bjuder alltid på många skruvade vändningar i sina skämt men alltid med en stor glimt i ögat och ett brett leende.

Längd: Ca 2 h inkl paus

Åldersgräns:
18 år
Från 15 år i målsmans sällskap

Rullstolsplats bokas genom biljettkassan på a href=biljett@vastmanlandsmusiken.se target=_blankbiljett@vastmanlandsmusiken.se/a och 021-40 36 02.
Rörelsehindrade får ta med sig en ledsagare utan kostnad.

Arrangör: Knakelibrak Produktion

bGör din kväll till en helkväll!/b
Välkommen till KonserthusTerrassen. I vår restaurang serverar vi vällagad mat med varsamt hanterade råvaror av hög kvalitet. Komponera din middag, allt från tilltugg till trerättersmeny.
Restaurangen öppnar 1,5-2 timmar före konsertens starttid. Exakta tider och bokningsbara datum ser ni på: a href=https://www.konserthusterrassen.se/ target=_blankwww.konserthusterrassen.se/a

Obs! Köp inte biljetter på andra hands-sidor, det finns ingen garanti för att de biljetterna är äkta. Enda auktoriserade biljettdistributören för evenemang i Västerås Konserthus är Ticketmaster.

Västerås konserthus invigdes den 7 september 2002 av kung Carl XVI Gustaf. Sedan dess har konserthuset varit en stor succé. Första verksamhetsåret hade konserthuset cirka 86 000 besökare. Stora salen har 912 platser och den lilla cirka 200 platser. Västerås Konserthus kan bjuda på allt mellan lokal folkmusik till de största artisterna. Konserthusets akustik räknas som europaledande.


Konserthuset i Vasaparken byggdes på kort tid. Den 1 februari 2001 togs beslut om projektering i Västerås kommunstyrelse, 14 maj 2001 påbörjades bygget och 7 september året efter var det dags för invigning. Konserthuset är ritat av Archus Arkitekter med Johnny Pettersson som ansvarig arkitekt. Handläggande arkitekt har varit Erik Bruhn. För akustiken ansvarade Jan-Inge Gustafsson.


Konserthuset inrymmer restaurangen KonserthusTerrassen.

Datum / Tid

fredag, 18 september 2020 kl: 21:00

Plats

Västerås, Västerås Konserthus

Karta (Google)

Typ

Övrigt

Kostnad

Oklart

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad