Menu

Snövit - The Musical

Västerås

Västerås Konserthus
söndag, 3 oktober 2021 kl:16:00

KRITIKERROSAT OCH SAGOLIKT MUSIKALÄVENTYR
SNÖVIT - THE MUSICAL

ETT SAGOLIKT MUSIKALÄVENTYR FÖR HELA FAMILJEN
med bl.a. Bragi Bergsson, Anna Norberg, Bob Hellberg, Patrik Martinsson, Bill Sundberg & Ensemble

Snövit – The Musical, som är baserad på Bröderna Grimms klassiska saga, kan ännu en gång upplevas av äventyrslystna, musik- och sago älskande familjer.

Snövit i ny tappning
Sin vana trogen har regissör Robert Dröse omarbetat historien till en modernare version med stor ensemble, påkostade kläder och fantasifull scenografi. Föreställningen innehåller häftig och medryckande musik. Allt från klassiska musikalballader till rock, gladjazz och house! Det är en känslomässig berg- och dalbana, där sorg möter skratt och dramatik möter show. I Snövit – the Musical tas svängarna ut rejält, med stor drivkraft och flödande humor.

Ett sagolikt musikaläventyr för hela familjen

Våga följa med in i sagans värld! Till det berömda slottet där den ondsinta och egensinniga drottningen, som innerst inne vill bli älskad, kämpar för evig skönhet men hennes spegel envisas med att styvdottern Snövit är vackrare. Med hjälp av den fege Härolden tvingar Drottningen ut Snövit i den ökända mörka skogen, där hon till slut hamnar hos de berömda dvärgarna. Dessa smått osannolika figurer med sin obändiga energi utgör en av många höjdpunkter i musikalen och deras möte med Snövit blir en omtumlande och annorlunda upplevelse. Tror ni att prinsen, som i ursprungssagan, får kyssa Snövit eller inte? Hur går det för drottningen i hennes strävan att bli vackrast i landet och får sagan ett lyckligt slut? Missa inte denna fantasifulla och omtumlande historia för hela familjen som redan har uppskattats av 120 000 besökare runt om i landet.

I rollerna: Bragi Bergsson, Anna Norberg, Bob Hellberg, Patrik Martinsson, Celeste Cappelen, Henning Ledstam, Bill Sundberg, Andreas Andersson, Anna-Lill Karlberg, Daniel Sorange, Christian Arnold, Maria Edner, Fredrik Bengtsson, Maja Söderström

Manus/Regi/Koreografi: Robert Dröse
Musik: Martin Landh
Producent: Anna Norberg

Rekommenderad spel ålder: fr. 3 till 100 år

Längd: ca 2 h 15 min inkl paus

Arrangör: Dröse & Norberg och Västmanlandsmusiken

Rullstolsplats bokas genom biljettkassan på a href=biljett@vastmanlandsmusiken.se target=_blankbiljett@vastmanlandsmusiken.se/a och 021-40 36 02.
Ledsagare går gratis, men måste ha egen biljett.

bGör din kväll till en helkväll!/b
Välkommen till KonserthusTerrassen. I vår restaurang serverar vi vällagad mat med varsamt hanterade råvaror av hög kvalitet. Komponera din middag, allt från tilltugg till trerättersmeny.
Restaurangen öppnar 1,5-2 timmar före konsertens starttid. Exakta tider och bokningsbara datum ser ni på: a href=https://www.konserthusterrassen.se/ target=_blankwww.konserthusterrassen.se/a

Obs! Köp inte biljetter på andra hands-sidor, det finns ingen garanti för att de biljetterna är äkta. Enda auktoriserade biljettdistributören för evenemang i Västerås Konserthus är Ticketmaster.

Västerås konserthus invigdes den 7 september 2002 av kung Carl XVI Gustaf. Sedan dess har konserthuset varit en stor succé. Första verksamhetsåret hade konserthuset cirka 86 000 besökare. Stora salen har 912 platser och den lilla cirka 200 platser. Västerås Konserthus kan bjuda på allt mellan lokal folkmusik till de största artisterna. Konserthusets akustik räknas som europaledande.


Konserthuset i Vasaparken byggdes på kort tid. Den 1 februari 2001 togs beslut om projektering i Västerås kommunstyrelse, 14 maj 2001 påbörjades bygget och 7 september året efter var det dags för invigning. Konserthuset är ritat av Archus Arkitekter med Johnny Pettersson som ansvarig arkitekt. Handläggande arkitekt har varit Erik Bruhn. För akustiken ansvarade Jan-Inge Gustafsson.


Konserthuset inrymmer restaurangen KonserthusTerrassen.

Datum / Tid

söndag, 3 oktober 2021 kl: 16:00

Plats

Västerås, Västerås Konserthus

Karta (Google)

Typ

Musikal

Kostnad

Oklart

         

Hitta evenemang

Fritext
Välj stad

    
                                        
Datum: Alla dagar
Veckodagar:
Tillbaka Sök

Välj stad