Många evenemang som listas här har med tanke på rådande läge ställts in!
Kontrollera alltid med arrangör om hur det ser ut med ditt evenemang!

Morgan Alling Show - en föreställning om kärlek

Västerås KonserthusDetta evenemang har redan varit! Kommentera gärna nedan om du var där! Det hjälper arrangörer med samma evenemang i framtiden!

Morgan Alling Show – en föreställning om kärlek

Nu åker en av Sveriges mest älskade och skickligaste skådespelare på turne! Morgan Alling Show – en föreställning om kärlek är virvlande underhållning fylld till brädden av teatermagi och fysisk komik i världsklass.

Genom att blanda sin egen gripande historia med clowneri, akrobatik och en och annan överraskning, ger Morgan liv till berättelsen på ett sätt vi sällan får chans att uppleva på svensk teaterscen idag.

Under kvällen får publiken bland annat följa med till klassrummet och träffa Morgan mitt under roliga timmen, hälsa på hos fosterfamiljerna där han växte upp, uppleva ögonblicken som fick hans liv att ändra riktning och följa med på hans skakiga väg mot kärleken.

Konserten presenteras av Blixten & Co. Läs mer om oss och anmäl dig till vårt nyhetsbrev på www.blixten.se eller gilla oss på facebook.com/blixtenco för konserttips, erbjudanden och tävlingar.


Arr: Blixten & Co

Längd: ca 2 tim och 30 min inkl paus

Västerås konserthus invigdes den 7 september 2002 av kung Carl XVI Gustaf. Sedan dess har konserthuset varit en stor succé. Första verksamhetsåret hade konserthuset cirka 86 000 besökare. Stora salen har 912 platser och den lilla cirka 200 platser. Västerås Konserthus kan bjuda på allt mellan lokal folkmusik till de största artisterna. Konserthusets akustik räknas som europaledande.


Konserthuset i Vasaparken byggdes på kort tid. Den 1 februari 2001 togs beslut om projektering i Västerås kommunstyrelse, 14 maj 2001 påbörjades bygget och 7 september året efter var det dags för invigning. Konserthuset är ritat av Archus Arkitekter med Johnny Pettersson som ansvarig arkitekt. Handläggande arkitekt har varit Erik Bruhn. För akustiken ansvarade Jan-Inge Gustafsson.


Konserthuset inrymmer restaurangen KonserthusTerrassen.

Visa hela beskrivningen

Datum / Tid

2014-01-08 19:00


Plats/Lokal:

Adress:Fler tillfällen:Morgan Alling

Sven Robert Morgan Alling, ursprungligen Persson, född 8 juni 1968 i Mölndal, är en svensk skådespelare, manusförfattare och regissör. Han är brorson till Siw Malmkvist.


Alling studerade vid Teaterhögskolan i Malmö 1987-1990. Han har senare arbetat mycket ihop med sin forne klasskamrat Lasse Beischer och de har medverkat tillsammans i flera olika TV-produktioner. En tidig humorserie var Fritt Fall men deras genombrott blev Tippen, som var sommarlovsprogram i SVT 1993-1994. Ett annat program han medverkade i var ett litet förprogram inför julkalendern Mysteriet på Greveholm år 1996.


Idag bor Alling på Södermalm i Stockholm, där han skriver, regisserar och spelar i både komiska och seriösa teater-, film- och TV-uppsättningar.


Våren 2009 deltog Alling i TV 4-programmet Let's Dance, i vilket han slutade trea. Han berättade i sitt sommarprogram den 25 juli 2009 om sin svåra uppväxt i foster- och barnhem. 1972, fyra år gammal, sändes han till Vidkärrs barnhem i Göteborg.


År 2010 letade han efter en Julia i programmet Jakten på Julia, i samband med att han skulle sätta upp musikalen Romeo och Julia på Göta Lejon i Stockholm. Samma år gavs hans bok Kriget är slut ut av bokförlaget Forum.


År 2011 var han med i TV 3:s program Det blir bättre i samarbete med Rädda Barnen. I programmet berättar han om sin svåra uppväxt och barndom för att hjälpa andra inse att det blir bättre. Han håller också ett tal i slutet av filmen för att hjälpa andra.